NB II

Célokért akar küzdeni

A Nyíregyházára igazoló Bárányos Zsolt az élvonalba szeretne jutni régi-új csapatával.

Kapcsolódó cikkek

Az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus csapatában folytatja pályafutását a Szigetszentmiklósról távozó Bárányos Zsolt. A korábbi válogatott labdarúgó nem ismeretlen a szabolcsi szurkolók számára, hiszen 2008-ban már játszott az együttesben. A 37 éves labdarúgó a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, örömmel tér vissza korábbi klubjához, illetve hozzátette, személyi okai is vannak az SzTK-tól való távozásának.

– Legfőképpen Várhidi Péter és Potoczki Tamás személye miatt távoztam Szigetszentmiklósról – kezdte a középpályás. – Véleményem szerint nem őszinte emberek, mert nem a megbeszéltek szerint történtek a dolgok. Várhidi Péter annyira egyenes ember, hogy azt mondta nekem, meg kellene szoknom az NB II ritmusát. Négyszáz élvonalbeli meccsel a hátam mögött, illetve hat év külföld után nem hiszem, hogy nekem a másodosztályt kéne megszoknom. Fordított esetben igazat adnék neki, hiszen ha alsóbb osztályból mentem volna feljebb, természetesen fel kellene vennem a ritmust.

– Biztosan volt több ajánlata is, miért a Nyíregyházát választotta?
– Voltak máshonnan is ajánlataim, Ausztriába is mehettem volna. Azért a Nyíregyházát választottam, mert olyan csapathoz szerettem volna igazolni, ahol célokért küzdhetek. Itt pedig most cél a feljutás!

– Korábban játszott már Nyíregyházán, hogy emlékszik vissza a néhány évvel ezelőtti időszakra?
– Nagyon jól éreztem magam. Akkor az NB I-ben szerepeltünk, de az akkori edző döntése alapján fél év után távoztam. Negyedik helyen voltunk a télen, a végén pedig majdnem kiesett a csapat.

– Mit vár új csapatával a tavasztól?
– Mindenféleképpen szeretnénk feljutni, és újra az első osztályban szerepelni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik