NB II

Lisztes távozik Szegedről!

A korábbi Bundesliga-profi a harmadosztályban folytatja a játékot, és a Fradihoz is visszatér.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke évértékelőjében elárulta, hogy Lisztes Krisztián a klub utánpótlásában kaphat szerepet hamarosan. Hétfőn az is kiderült, hogy a játékos fél év után távozik Szegedről. Indokai szerint családi okok miatt visszatér a fővárosba, és szinte biztos, hogy az NB III-as Soroksár együttesében folytatja pályafutását.

– Hosszabb távra terveztem Szegeden, eleinte játékosként, később pedig vezetőként szerettem volna segíteni a város futballját, ám a családom érdekében ezt a döntést kellett meghoznom – kezdte Lisztes Krisztián a szeged2011.eu oldalon. – Lili lányom tizenegy, Krisztián fiam hétéves és mindketten nagyon hiányoltak, mivel alig tudtam velük lenni az elmúlt fél évben. Az meg szóba sem kerülhetett, hogy bármelyiküknél iskolát váltsunk. Jól éreztem magam Szegeden, mindenkivel jó volt a kapcsolatom, de ezúttal nem magamra, hanem a családomra kellett gondolnom, amikor a távozás mellett döntöttem.

Szinte biztosra vehető, hogy a Budapestre visszatérő Lisztes Krisztián az NB III-ban szereplő Soroksárban folytatja pályafutását, idővel pedig bekapcsolódik a Ferencváros, ifj. Albert Flórián által vezetett játékos-megfigyelő hálózatába is.

Olvasói sztorik