NB II

Lisztes lesz a Szeged csapatkapitánya

A bajnoki rajt előtt péntek délután ankétot tartott az NB II Keleti-csoportjában szereplő Szeged 2011 csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szakvezetés bemutatta az új játékosokat, közülük Lisztes Krisztiánt választották csapatkapitánnyá. Bejelentették a többi között, hogy a szakhatóságok engedélyezik a lelátó teljes használatát, az MLSZ pedig augusztus 23-án tárgyalja a szegedi stadionpályázatot is – írja a szegedma.hu.

Tóth Bálint a megjelent szurkolók előtt beszélt az új játékosokról, a felkészülésről, és a csapat előtt álló feladatokról. A klubvezetés bemutatta a szerződtetett új játékosokat, közülük a korábbi 49-szeres válogatott labdarúgót, Lisztes Krisztiánt, akit csapatkapitánnyá választottak.

Emődi Sándor, a klub gazdasági vezetője bejelentette, hogy az illetékes szakhatóságok bejárták az egész stadiont, és a pálya minden része megfelelt az előírásoknak, a fedett lelátóval szemben is újra megnyitják az állóhelyeket és a vendégszektort. Beszélt arról is, hogy az MLSZ szakbizottságán már átment a szegedi stadionpályázat, augusztus 23-án pedig az elnökség dönt az összes hasonló pályázat sorsáról. Kedvező eredmény esetén a szegedi aréna tervezői előkészítésének folyamatai felgyorsulnak, novemberre már ki is választhatják a kivitelezőt, a konkrét munkálatok pedig akár már jövő tavasszal elkezdődhetnek.

Olvasói sztorik