NB II

Felavatták a megújult gyepszőnyeget

Ismét az SZVSE-stadionban edzett az NB II-es Szeged 2011 csapata.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A csongrádi alakulat egyhetes gyulai edzőtáborból visszatérve a felújított SZVSE-pályán kezdte meg a felkészülés harmadik hetét. Az eddigi munka tapasztalatainak egyik fájó pontja Tóth Bálint vezetőedző szerint, hogy a próbajátékosokkal finoman szólva sem igazán lehet elégedett – írja a szegedma.hu.

A másik sajnálatos probléma, hogy négy sérült labdarúgóval is gazdagodott a csapat Gyulán. Közülük Kiss Csaba felépült, a többiekkel egy gyógytornász foglalkozik, a próbajátékosok közül pedig mindössze hárman kaptak még néhány edzésnyi bizonyítási lehetőséget. Az együttest teljesen felújított gyepszőnyeg fogadta a vasutas-stadionban, a csapat még hordozható kapukra játszott, hogy a kíméljék még a tizenhatoson belüli területeket.

– Az elmúlt héten a Grosics Gyula Akadémia létesítményének adottságait minden szempontból kihasználhatták a fiúk, a körülmények, az ellátás szinte tökéletes volt – mondta a hétfő délutáni edzésen Tóth Bálint vezetőedző. – Ami viszont az edzéseket, meccseket illeti ott már akadtak gondok. Megsérült Jovánczai, Lisztes, Radnai és Kiss Csaba is fájlalta az izomzatát, utóbbi szerencsére már felépült. A másik három focistával a gyógytornász végez külön munkát délutánonként. Sajnos nagy csalódást okoztak a tesztelésre érkezett újoncok. Szinte katasztrofális állapotban kerültek hozzánk, sem erőben, sem tudásban nem ütötték meg az elégséges szintet. Ma Magyarországon nem mi vagyunk az egyetlen klub, amely úgy néz ki, mint valamilyen próbacsapat. Mindenki ajánlja magát, és mindenki zseniális játékosként érkezik, de a valóság másként fest. Nekem most azok a fontosak, akik itt vannak, rájuk építek. A Veszprémből érkezett kolumbiai Daniel Gomez, a Vasasból itt edző Balla Ádám és a zalaegerszegi Sarif Szameh al-Szadek kapnak még három napot a bizonyításra, a többiektől elköszöntem.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik