NB II

14 maradó, 13 próbázó Szegeden

Öt héttel az NB II rajtja előtt a Szeged 2011 is megkezdte a felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csongrádiak a teljes mezőny csapatai közül utolsóként álltak munkába, mégpedig egycsapatnyi próbajátékossal, valamint ugyanazzal a stábbal, amellyel az előző bajnokságban hatalmas hajrával kiharcolták a bennmaradást.

Nézzünk egy névsorolvasást a delmagyar.hu alapján! Tizennégy játékos maradt a tavaszi keretből: Radnai György, Ulvicki Mihály, Trepák Attila, Zeljko Belecan, Bogdan Toca, Laczkó János, Tóth Imre, Kis Róbert, Borbély Bálint, Válent Kriszián, Rézműves Rajmund, Góman János, Geiger Roland, illetve Guzsik Richárd.

Leigazolták a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztiánt (Ferencváros) és a közelítőleg száz NB I-es mérkőzéssel rendelkező Jovánczai Zoltánt (REAC).

A hétfői első edzésen tizenhárom próbajátékos vett részt: Stefan Karadjics és Dejan Kojics (szerbek); Hódmezővásárhelyről Boros Ádám és Domonkos Ferenc; a Tisza Volánból Kéri Tamás; az Ausztriából visszatérő Harmos Zsolt; a gyulai Grosics Akadémiáról Kiss Dávid, Kiss Csaba és Varga Levente; Maglódról Csák Zoltán; Gyuláról Kovács Tamás; a Felcsút-Bicske együtteséből Kőbányai Richárd; a békéscsabai kapus, Balogh Tamás; Pápáról pedig Rása Gergő próbálja meggyőzni ezen a héten Tóth Bálint vezetőedzőt arról, hogy helye van a Szeged 2011 keretében.

Olvasói sztorik