Fellai visszatér Kozármislenybe

Tányéros Ádám és Gadó Gábor távozik a baranyaiaktól, Fellai József viszont visszatér Pápáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjában a tabella harmadik helyén telel a Kozármisleny SE. A baranyaiak honlapja azt írja, a télen remélhetőleg nem lesz nagy játékos mozgás, ezúttal várhatóan együtt marad a keret magja, és nem kell újból tucatnyi játékost igazolni. Minimális változások azonban lesznek.

Távozik Gadó Gábor, aki Siófokról érkezett kölcsönbe. A bajnokság harmadik fordulójában igazolták, és 13 kör alatt öt alkalommal (ebből négyszer kezdőként) kapott lehetőséget. Ugyancsak távozik együttesünktől a Vácból igazolt Tányéros Ádám. A felcsúti Puskás Akadémián nevelkedő fiatal labdarúgó a szezon elején állandó tagja volt a gárdának. Kilencszer lépett pályára, ebből hétszer kezdőként játszotta végig a találkozókat.

Mivel tavasszal tovább erősödik a védelem tengelye, ebből kifolyólag valószínűleg kevesebb lehetőséghez jutnának csak, ezért pályafutásuk szempontjából, a több játéklehetőség érdekében a felek kölcsönösen úgy döntöttek, hogy nem folytatják a közös munkát.

A két távozó mellett egy régi-új játékossal bővült a keret. A tavaszi ezüstérmes csapat kiválósága, Fellai József nyáron igazolt Pápára, ahol három alkalommal szerepelt az NB I-es együttesben. Többször is sérüléssel bajlódott, és nem tudta állandósítani helyét a Lombard csapatában, ezért az őszi szezon végén szerződést bontott. Pályafutása szempontjából fontos szempont, hogy ismét játéklehetőséghez jusson, utolérje, újból felépítse magát, aztán nyártól remélhetőleg ismét az első osztályban folytathatja.