NB II

Előre, az élre!

Pozsár Gábor szerint semmit nem számít, hogy jelenleg vezetik a tabellát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Meglehetősen eseménydús hete van a Békéscsabai Előre csapatának. A viharsarkiak a DVSC-DEAC 5-2-es legyőzésével átvették a vezetést az NB II Keleti-csoportjában, a Magyar Kupában pedig hosszabbítás után nyertek 2-1-re Sopronban, így bejutottak a 16 közé. Mindkét sikerből góllal vette ki a részét Pozsár Gábor, ráadásul a kupameccsen – habár a rendes játékidőben kihagyott egy tizenegyest –, a hosszabbításban az ő találata kellett a továbbjutáshoz.

– Nagyon elszántan kezdtük a találkozót, az első negyedórában két százszázalékos helyzetet is elpuskáztunk – mesélte Pozsár Gábor a szerdai kupamérkőzésről. – A második félidőben sikerült egy szabadrúgás-kombinációból vezetést szerezünk. Sőt, növelhettük volna az előnyünket, de sajnos kihagytam a bűntetőt. A DEAC ellen belőttem a tizenegyest, azért is vállaltam most is. Bántott a dolog, de szerencsére a hosszabbításban szabadrúgásból sikerült javítanom, így nem kell rossz szájízzel emlékeznem erre a mérkőzésre.

– A következő körben a Vasas vár önökre, amelyet jól ismerhetnek a tavalyi sorozatból, és az idei bajnokságból is.
– Nagyon kemény összecsapásra számítok. A bajnoki címért folytatott küzdelemben is a Vasas, illetve a Nyíregyháza a legfőbb ellenfelünk. Kezdenek belelendülni, úgyhogy hasonló izgalmak várhatók, mint szerdán, a Sopron ellen.

– Sikeres hetük van, hiszen a hétvégén a bajnokságban is élre álltak. Jelent valamit, hogy jelenleg listavezetők?
– Úgy gondolom, hogy semmit nem számít. Az eredmények kedvezően alakultak a mi szempontunkból, de még sok van hátra a szezonból. Habár nehéz minket legyőzni, minden meccsen arra kell törekednünk, hogy győzelmet szerezzünk.

– A hétvégén a jó formában lévő Honvéd-MFA otthonába látogatnak. Milyen csapatnak tartja leendő ellenfelüket?
– Rengeteg fiatal játékosuk van, akik az első csapat ajtaján kopogtatnak, és jól teljesítenek az NB II-ben. Úgy gondolom erősebbek, mint tavaly voltak, úgyhogy figyelnünk kell rájuk. Persze, mi azon leszünk, hogy folytassuk a jó szériánkat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik