NB II

Kikerült a keretből

Véber Györggyel került nézeteltérésbe Elek Norbert.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry csapatánál Véber György vezetőedző felmentette az edzések látogatása alól Elek Norbertet és Jeremiás Gergőt. A két labdarúgó természetesen a mérkőzéseken sem léphet pályára. A Rangadó.hu megkereste az egyik érintettet. Érdeklődésünkre a korábban az MTK-ban és Diósgyőrben is megforduló Elek Norbert részleteket nem akart elárulni, annyit azonban elmondott, hogy Véber Györggyel került összetűzésbe.

– Abban maradtunk, hogy a pontos okokról nem beszélhetek – kezdte a 35 éves hátvéd. – A lényeg, hogy volt egy nézeteltérésünk Véber Györggyel, így kerültem ki a csapatból. Ő a vezetőedző, nem tudok mit csinálni, ez az ő döntése. Úgy gondolom, hogy amíg ő áll az együttes élén, addig nekem nem sok babér terem. A klub teljesen korrekt volt velem, január végéig biztosan a csapat labdarúgója vagyok, ki is fizetnek. Majd meglátjuk, hogyan tovább télen, ez még a jövő zenéje. Annak ellenére, hogy nem ez az első hasonló ügyem, abszolút nem tartom magam balhés játékosnak.

– Jól kezdték a szezont, azonban az elmúlt öt fordulóban egyszer sem tudtak nyerni. Mi történt?
– Igazából fogalmam sincs, hogy mi történt, vagy mi lehet a gond. A Magyar Kupából való kiesésünknél tört meg valami a csapatban, valószínűleg maga a kiesés zökkentett ki minket az addigi jó ritmusunkból. Semmit nem csinálunk másképp, ugyanúgy edzünk tovább. Ami addig sikerült, az mostanában nem jön össze. Ami addig befelé, az most kifelé pattant, szerencsénk sem volt az elmúlt fordulókban. Így lett egyre görcsösebb a játékunk, és ezért nem jöttek az eredmények. Talán még keményebben kellene edzeni, és talán ki tudnánk kerülni ebből a hullámvölgyből. Nagyon kéne egy győzelem már a csapatnak, és akkor ki tudna jutni a gárda a gödörből.

– Vasárnap a Putnok ellen hazai pályán lehetne javítani…
– Ebben a bajnokságban bármi megtörténhet. Rendkívül kiegyenlített a mezőny, bárki megverhet bárkit. Papíron persze a Mezőkövesd az esélyes, de buktunk már el olyan meccseket, amelyeken nyernünk kellett volna. Sajnos én nem segíthetek, de szurkolok a srácoknak. Bízom benne, hogy nyerni fognak.

Olvasói sztorik