NB II

Személyi változások Mezőkövesden

Elek Norberten és Jeremiás Gergőn verik el a port a rossz szereplés miatt?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Véber György vezetőedző javaslatára az NB II Keleti-csoportjában szereplő Mezőkövsd-Zsóry elnöksége felmentette az edzések látogatása alól Elek Norbertet és Jeremiás Gergőt. A két játékos egyébként szombaton, a Vác elleni 1-0-s vereség alkalmával csak a kispadon kapott helyet, s nem is léptek pályára.

A borsodiak a hétvégi fordulóban a Dunakanyar-Vác otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget, és elveszítették első helyüket a Keleti-csoportban. A jól értesültek ezután tudni vélték, hogy Véber György vezetőedző veszi a kalapját, vagy megköszönik a munkáját. Vasárnap délután Tállai András, a klub társadalmi elnöke mindezt cáfolta – írja a boon.hu.

– A mester nem mondott le, mi, vezetők pedig nem benne látjuk az elmúlt hetek sikertelenségének okát – fogalmazott Tállai András. – Egyszerű játék ez a futball, de sajnos mégsem tudjuk, hogy miért estünk vissza ennyire. Ha tudnánk, már régen orvosoltuk volna a bajainkat. Mielőtt bárki túlzásba vinné a fanyalgást, megjegyzem: jelenleg is a rajt előtt kitűzött céljainkon belül vagyunk, ugyanis kimondtuk: be kell kerülnünk az első öt közé, hogy helyünk legyen az átszervezés utáni, egycsoportos NB II-ben is. Ami a folytatást illeti: nagyon remélem, hogy lábra állunk, rendezzük sorainkat, és az őszi hajrában ugyanolyan eredményesek leszünk, mint az első hat fordulóban voltunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik