NB II

Újból fel kell építenie magát

Balázs Zsolt csalódott a ZTE tavalyi mélyrepülése miatt, de nem adja fel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem élete legjobb szezonján van túl Balázs Zsolt… Csapatával, a ZTE-vel kiesett az élvonalból, ráadásul májusban meg is sérült. Mostanra azonban már teljesen felépült, a felkészülési mérkőzéseken rendre jól teljesít. Nem csoda, hogy több NB I-es klub is szeretné a soraiban tudni a támadót. A 24 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, már kilábalt a hullámvölgyből, és mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze a régi formáját.

– Több NB I-es csapat kívánságlistáján is szerepel. Mennyi esélyt lát arra, hogy máshol folytatja a pályafutását?
– Jelenleg élő szerződésem a ZTE-vel, úgyhogy a kluboknak is egyezkedniük kell. Folynak a tárgyalások, konkrétumról még nem tudok beszámolni, csapatneveket pedig nem is szeretnék nyilvánosságra hozni addig, míg nem végleges az ügy.

– Hogy sikerült a felkészülés, kellően felpörögtek a bajnoki rajtra?
– Véleményem szerint jól teljesítettünk a tesztmérkőzéseken, nem lehet panasz a társaságra. A szakmai stáb kicserélődött ugyan, de Preisinger Sándor vezetőedző már tavaly is a csapatnál volt, úgyhogy annyira mégsem kerültünk új kezekbe.

– Született zalaegerszegiként hogy élte meg, hogy kiesett a csapat az élvonalból?
– Rosszul sikerültek a mérkőzések, de eleinte még nüánszokon múlott a vereségünk. Volt egy fordulópont, utána aztán össze is estünk, és sorra jöttek a rosszabbnál rosszabb eredmények. Pedig itt Egerszegen én magam sem ehhez voltam szokva korábban, sajnálom, hogy így alakult.

– Mik a távlati tervei? Válogatottság, külföldi szerződés?
– Szerintem minden játékos vágyálma a válogatottság és a külföldi szerződés. Korábban úgy képzeltem, hogy évről évre jobban játszom és akkor én is elérem ezeket a célokat, azonban a tavalyi szezon nekem és a csapatnak sem úgy sikerült, ahogy terveztem. Újból fel kell építenem magam! Azonban nem adom fel, 24 évesen még nem késtem le sehonnan, mindent megteszek a céljaim eléréséért.

Olvasói sztorik