NB II

Továbbra is csatárt keresnek

Horvát védőt igazolt a Zalaegerszeg, de támadó után továbbra is kutatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amikor kiesik egy csapat, eleve kevesebb pénzből gazdálkodhat és a bizalom is megcsappan vele szemben, még akkor is, ha olyan patinás klubról van szó, mint a ZTE FC. Ezt Mészáros Ferenc, a ZTE szakmai igazgatója mondta a Zalai Hírlap hasábjain.

– Nem volt könnyű igazolni, emiatt keresünk még csatárt, így az elkövetkező napokban ghánai, szenegáli, ukrán és persze magyar játékosok érkeznek – nyilatkozta az NB II Nyugati-csoportjában szereplő zalaegerszegiek szakmai vezetője. – Nem csak a mi gondunk, minden klubra igaz, hogy honi futballistát nehéz igazolni, ami a gyenge utánpótlás-nevelésre is visszavezethető, és ritka az azonnal bevethető fiatal. Összességében hét labdarúgót igazoltunk, négy külföldit, és három magyar játékost.

Mészáros Ferenc kifejtette, Safet Jahics kapus Angliában járt, s a klub szeretné eladni. Az ex-diósgyőri brazil hátvéd, Bernardo Frizoni játéka tetszett a zalaiaknak, de mivel 23 év alatti játékosról van szó, nevelési költséget kellene fizetni érte. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy lemondta a szerződtetéséről.

A ZTE-hez kapcsolódó hír, hogy a 19 éves horvát védő, Milas Ante 2015-ig aláírta szerződését.

Olvasói sztorik