NB II

Ó mondd, te kit választanál?

Két magyar mellett néhány légióst is kiszemeltek a zalaegerszegiek.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A felkészülés felénél jár a ZTE FC NB II-es csapata, s mostantól várható, hogy lassan véglegessé válik a játékoskeret. A múlt heti edzőmérkőzések után megkezdődtek a tárgyalások, és a következő héten akár azt is bejelenthetik, kiket igazolnak le – írja Zalai Hírlap.

A 27 éves szlovák Pavol Penksa érkezhet a kapusposztra, ő töltheti be a szlovén Safet Jahics helyét, aki angliai próbajátékra utazott, és megfelelő ajánlat esetén elengedik. A 31 éves bosnyák támadó, Mirza Dzafics hazájában a gólerős játékosok közé tartozik, fiatalabb korában a német második- és harmadik vonalban is eredményes szezonokat töltött el.

A Pécsről visszatérni igyekvő Simonfalvi Gábor is újra a ZTE tagja lehet, a felkészülés eleje óta a zalaiak edzéseit látogatja. A korábbi MTK-s Horváth László is segítséget jelenthet a középpályán, a fiatal horvát Ante Milast pedig a jövő emberének tartják a szakemberek.

Az, hogy közülük végül ki szerződik a klubhoz, várhatóan néhány napon belül kiderül. Az viszont már biztos, hogy Vittman Ádám egy évre, kölcsönbe Andráshidára kerül, míg Csordás Szabolcs Csákváron folytatja, szintén kölcsönben.

Olvasói sztorik