NB II

Csank János a Gyirmót edzője!

A Gyirmót FC tulajdonosai lezárták a tárgyalásokat, és Csank Jánossal állapodtak meg, így a tapasztalt edző másfél évre az NB II-es csapat edzője lett!

Kapcsolódó cikkek

Csank János péntek reggel kezdi meg a munkát Gyirmóton, a délelőtti edzést már ő vezeti, s értelemszerűen ő ül a kispadon az MTK otthonában rendezendő rangadón, vasárnap délután.

– Évek óta figyeltem a Gyirmótot, és most alakult úgy, hogy a tulajdonosok megkerestek. Szívesen vállaltam a feladatot – nyilatkozta a klub honlapján Csank János. – A Nyugati-csoportot ismerem, sok mérkőzést láttam. A célok Gyirmóton jók, és ráadásul ez nem egy átlagos NB II-es csapat, hiszen jó játékosok alkotják. Sok játékost ismerek, hiszen találkoztam velük az első ligában is. A célok változatlanok, megpróbálunk felkerülni, ami érdekes feladatnak tűnik.

Az NB II Nyugati-csoportjának második helyén álló Gyirmótot eddig Soós Imre irányította, aki azonban a Dunaújváros Pálhalma elleni szombati, csalódást keltő 0-0-t követően felajánlotta lemondását, amit a klub vezetősége elfogadott.

Az egyesület felvette a kapcsolatot a Győri ETO-tól távozó Csertői Auréllal is, ám ő pihenni szeretne a következő félévben, így nem fogadta el a felkérést.

Az egyik legtapasztaltabb hazai edzőnek számító Csank Jánostól tavaly augusztus végén köszöntek el Zalaegerszegen, miután a ZTE az első hét fordulóban csak egy pontot gyűjtött.

Olvasói sztorik