NB I

A 26. fordulóban is Böde lett a legjobb

A ferencvárosi csatáré a legmagasabb értékelés, de Eppel Márton is újra átlépte a 300-at.

Kapcsolódó cikkek

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján.

A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 26. fordulóban álomcsapatunk 4-3-3-s felállásban „kerül pályára”.

A 26. forduló álomcsapata

Rados (DVTK, 229 pont) – Ramírez (Ferencváros, 257), Leandro (Ferencváros, 245), Vinícius (Videoton, 226), Dilaver (Ferencváros, 239) – Barczi (DVTK, 241), Elek Á. (DVTK, 271), Suljic (Videoton, 221) – Böde (Ferencváros, 350), Novothny (DVTK, 263), Eppel (Honvéd, 319)

Az NB I 26. fordulójának legjobb játékosa ismételten Böde Dániel lett, aki 350-es értékével messze kiemelkedett a mezőnyből, egyedül Eppel Márton eredhetett valamelyest a nyomába. A Fradi csatára 4-1-es győzelmet aratott csapatával, a találkozón pedig két gólt és egy gólpasszt jegyzett. Mindhárom lövése eltalálta a kaput, kétszer volt lesen, 20-ból 15 passza pontos volt, 17 párharcából 8-at nyert meg és 12 labdát veszített.

Az álomcsapatba kerüléshez nagyon közel járt még a szintén ferencvárosi Gera Zoltán, Michal Nalepa és Stanislav Sesták is, pedig így is négyen kerültek be a leendő bajnoktól. A Diósgyőr sem szégyenkezhetett, tőlük is négy játékos szerepel a listán, a döntetlenező Videotonból pedig kettő. A maradék egy a Honvéd futballistája, Eppel.

A forduló legrosszabb játékosa cím birtokosa viszont egyértelműen a hatalmas, csapata vereségével járó bakit elkövető Bozidar Radosevics, a Debrecen kapusa. A Debrecen 1-0-ra kapott ki az MTK-tól, a hálóőr egy veszélytelen hazaadással addig pepecselt, míg az érkező Nikacsba rúgta a labdát, akiről az a hálóba pattant. 126-os értékelést kapott.

Az összes statisztika elérhető itt.

Olvasói sztorik