NB I

Háromszor dőlt meg az eddigi rekord a 25. forduló csapatában

Ramírez csúcsa a múlté, Böde az új első.

Kapcsolódó cikkek

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján.

A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 25. fordulóban álomcsapatunk 3-5-2-s felállásban „kerül pályára”.

A 25. forduló álomcsapata

Kovácsik (Videoton, 231) – Ramírez (Ferencváros, 237), Leandro (Ferencváros, 295), Nego (Videoton, 266) – Radó (Ferencváros, 277), Takács P. (Békéscsaba, 273), Strestík (MTK, 251), Pátkai (Vieoton, 318) – Eppel (Honvéd, 305), Böde (Ferencváros, 356)

A “forduló legjobbja”-címet ezúttal nem más érdemelte ki, mint az a Böde Dániel, aki 356-os értékelésével döbbenetes csúcsot állított fel. Az eddigi rekorder éppen csapattársa, Ramírez volt, aki 299 pontot kapott néhány fordulóval ezelőtt, most viszont hiába lett jobb ennél Eppel Márton (305) és Pátkai Máté (318) is, a góllövőlista éllovasa megfoghatatlannak bizonyult. Két gólt szerzett, 1 labdaszerzésére 8 eladás jutott, 13 párharcából 6-ot nyert meg, 15 passzából 14 volt pontos. 4-szer lőtt kapura, kétszer volt lesen.

A forduló csapatának tagságához igen közel állt a 250-es értékelésű Vladan Cukic és a 258-as Géresi Krisztián is.

Természetesen nemcsak jó, de számos gyenge teljesítménynek is szemtanúi lehettünk. Közülük is a legrosszabbakat a DVSC játékosaitól láthattuk, ami nem is meglepő, hiszen a hajdúságiak sima, háromgólos vereséget szenvedtek a Honvédtól.

A cseréket beleszámítva így tehát a Lokinál 25 percet játszó Aleksandar Jovanovic (127) lett a legrosszabb, míg a kezdők közül a félidőben lehozott dr. Horváth Zsolt (129) játszott a legpocsékabbul. Meg kell még említeni a dr. Horváthot váltó, tehát szintén egy félidőt kapó Bódi Ádámot is, aki ugyanúgy 129-cel végzett…

Az összes statisztika elérhető itt.

Olvasói sztorik