NB I

Nincs ferencvárosi a 24. forduló csapatában

Kapus lett a legjobb, Punosevac kirobbanthatatlan.

Kapcsolódó cikkek

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján.

A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 24. fordulóban álomcsapatunk 5-3-2-s felállásban „kerül pályára”.

A 24. forduló álomcsapata

Verpecz (Debrecen, 267) – Bosnjak (Haladás, 235), Litauszki (Újpest, 226), Lipták (DVTK, 221), Korcsmár (Vasas, 234), Nego (Videoton, 239) – Novothny (DVTK, 258), Windecker (Újpest, 256), Andric (Újpest, 239) – Punosevac (Békéscsaba, 227), Mészáros (Puskás Akadémia, 245)

A “forduló legjobbja”-címünk ezúttal kapushoz vándorol. Verpecz István ugyanis nemcsak bekerült Radosevic helyére, de azonnal le is hozta a soros bajnokit kapott gól nélkül. Az ellenfél a Vasas volt, amely fél órát emberelőnyben futballozhatott, a Debrecen kapusa viszont hibátlanul állta a sarat.

Néhány kirívóan rossz teljesítménynek is szemtanúi lehettek a nézők. A teljes forduló legrosszabbja a kezdőjátékosok közül a békéscsabai Slavko Damjanovic lett, aki a Ferencváros ellen kapott 128-as értékelést, a csereként beállók leggyengébbike viszont az Újpest macedón támadója, Viktor Angelov volt, aki Hazard-t váltotta a 63. percben. Ő 117-et kapott.

Az összes statisztika elérhető itt.

Olvasói sztorik