NB I

Öt fehérvári a 22. forduló csapatában

A legjobb 11 majdnem felét a Videoton adja az Instat-értékek alapján..

Kapcsolódó cikkek

Az előző fordulóhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította a forduló csapatát a futballelemző cég, az Instat értékei alapján.

A játékosokat igyekeztünk posztok szerint szétbontani, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 22. fordulóban álomcsapatunk 4-2-3-1-es felállásban „kerül pályára”.

A 22. forduló álomcsapata

Danilovic (260, Videoton FC) – Baráth (249, Budapest Honvéd), S. Wils (269, Haladás), Pintér Á. (220, Ferencváros), Nego (246, Videoton FC) – Pölöskei (233, Videoton FC), Iszlai (242, Haladás) – Oliveira (280, Videoton FC), Vasziljevics (263, Budapest Honvéd), Csurko (258, Puskás Akadémia) – Feczesin (246, Videoton FC)

Érdekesség, hogy a 11 játékosból nem kevesebb mint 5 is a Videoton csapatából került be. Attól a Videotontól, amely Feczesin Róbert 95. perces fejesgóljával győzte le a Puskás Akadémiát. Az álomcsapatból egyébként négyen is gólt szereztek a hétvégén, Vjacseszlav Csurko, Feczesin Róbert és Pintér Ádám pedig egymás után másodszor is felkerültek a listára.

A forduló játékosa Christian Ramírez (299) előző körös sikere után ezúttal Filipe Oliveira lett, aki 280-as értékelést kapott. A portugál szélső 14 párharcából 9-et nyert meg, 30 passzából 70,4% sikeres volt, bemutatott két szerelést is.

A forduló legrosszabb teljesítményéért két játékos is “versenybe száll”. Mind Hrepka Ádám, mind dr. Horváth Zsolt 129-es értékelést kaptak, de mivel előbbi csereként szállt be a Békéscsaba ellen, a Debrecen labdarúgójáé az “elismerés”.

A csapattagsághoz közel került még Bognár István is, aki balszélsőként 255-ös Instat-számot teljesített.

A forduló összes statisztikája itt érhető el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik