NB I

A Böde-család titka

A Feröer ellen duplázó csatár elől titkolták, hogy édesapja kórházba került.

Kapcsolódó cikkek

Böde Dániel elhelyezte Magyarország térképén Madocsát. Az ország kedvenc focistája, a feröeriek ellen két gólt szerző csatár mindig is büszkén hirdette, hogy az alig 2000 lakosú tolnai faluból származik. A Ripost munkatársai ott látogatták meg Böde Dániel szüleit.

A csatár büszke édesapja, Böde István két nappal a Feröer-szigetek elleni selejtező előtt ugyanis kórházba szállították.

– A szívemmel volt baj, mentőautóval vittek Pécsre. Daninak az egészről egy szót sem szóltunk, ő csak a csütörtöki meccs után tudta meg, mi történt. Addig nem akartuk ezzel terhelni – mesélte István, aki kisebb beavatkozáson, katéterezésen is átesett. Szerencsére csütörtökön hazaengedték, így már otthonában szurkolhatott fiának.

– Azt mondták az orvosnak, engedd haza Bödét, mert itt fog szívinfarktust kapni a mérkőzés alatt a kórházban – mosolygott az édesapa, aki a selejtező alatt csak amiatt bosszankodott, hogy fia nevét hiába kereste a kezdőcsapatban.

– Már a románok ellen neki kellett volna játszania, erre most sem kezdett. Nem tagadom, nem értettem egyet a kapitány döntésével – bosszankodott Böde István.

Olvasói sztorik