NB I

Újpesti legenda is esélyes Burcsa helyére?

Kovács Zoltán lesz a Videoton klubigazgatója?

Kapcsolódó cikkek

A Sport24információi szerint megtörtént, amit székesfehérvári szurkolói berkekben rebesgettek: kinevezték klubigazgatónak Kovács Zoltánt, aki korábban a Diósgyőrnél, az Újpestnél, majd a Siófoknál is tevékenykedett sportigazgatóként. A korábbi válogatott csatár neve már korábban, tavaly tavasszal, Burcsa kinevezése előtt is felvetődött, de akkor nem mellette döntött a klubvezetés.

Érdekesség, hogy Kovács Zoltán tavaly előbb Diósgyőrben majd Újpesten tevékenykedett, idén nyáron a BFC Siófok vezetőjeként nyilatkozott a Rangadónak, augusztus 14-én pedig az jelent meg a Vasas Kubala Akadémia honlapján, hogy az angyalföldi utánpótlásbázisnál folytatja pályafutását.

A 2014. május 30-án hivatalba lépő Burcsa Győző hétfőn mondott le a sportigazgatói posztról; távozik a francia vezetőedző, Bernard Casoni is, az ő utódjáról egyelőre nincs hír, mindössze az tűnik biztosnak, hogy a másodedzője, Pető Tamás irányítja a csapatot a lengyel Lech Poznań otthonában sorra kerülő, csütörtök esti Európa Liga-selejtezőben.

Olvasói sztorik