NB I

Mezey György lehet Burcsa utódja

Mégsem a Puskás Akadémia szakmai igazgatói posztjára tér vissza, hanem a fehérváriak klubigazgatója lesz.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap délután beszámoltunk róla, hogy edzőváltás közeleg a Videoton csapatánál, ami nem is csoda, hiszen a bajnoki címvédő öt forduló után egy győzelemmel és négy vereséggel rendelkezik az NB I-ben, a Bajnokok Ligája-selejtezőből pedig hasonlóan szerény teljesítménnyel kiesett.

Székesfehérvári forrásunk szerint felsőbb körökben már eldöntötték, hogy Burcsa Győző klubigazgatónak és Bernard Casoni vezetőedzőnek távoznia kell. Előbbit nem más, mint Mezey György követi. A Videoton első bajnokcsapatának vezetőedzője nem a legbarátságosabb hangulatban távozott 2011 nyarán a klubtól, de a Rangadó.hu júliusbanmár jelezte, hogy Orbán Viktor ismét felvette vele a kapcsolatot.

A Puskás Akadémia alapítója a felcsúti intézmény szakmai vezetői posztjára szerette volna visszacsábítani a tapasztalt szakembert, de a jelek szerint Székesfehérváron most nagyobb szükség van rá, hiszen ha a csapat a továbbiakban is ilyen gyengén teljesít, bajnok létére kiesőhelyen találhatja magát.

Információnk szerint – ahogy már a fourfourtwo.hu is megszellőztette – az új vezetőedző Mezey korábbi segítője, a német RB Leipzig másodedzői posztjáról nemrégiben eltávolított Bódog Tamás lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik