NB I

Brazil csatár a Videotonban?

A Máltáról érkező Ellinton Antonio Costa Morais lehet a székesfehérvári Mister X.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Videoton FC vezetőedzője és csapatkapitánya, Bernard Casoni és Juhász Roland is többször említette a közelmúltban, hogy egy támadó még mindenképpen érkezik a bajnoki címvédő székesfehérváriakhoz.

Eközben a Times Of Malta cikke szerint Ellinton Antonio Costa Morais (becenevén Liliu), a máltai Birkirkara FC 25 éves brazil csatára a Facebookon bejelentette, hogy Magyarországra igazol, azt viszont még nem árulta el, melyik klubban folytatja – csupán véletlen egybeesés lenne?!

A dél-amerikai támadó ázsiója jelentősen megnőtt, miután remek teljesítményt nyújtott az angol West Ham United elleni Európa Liga-selejtező párharcban, amelyet máltai együttese 0-1 és 1-0 után csak tizenegyesekkel vesztett el.

A gyors és agilis játékosnak ez volt az első idénye a szigetországban, de négy hónapot ki kellett hagynia térdsérülés miatt. Annak ellenére, hogy a Birkirkara kiléphetett a nemzetközi porondra, nem hosszabbították meg a szerződését, mert nem tudtak megegyezni a feltételekben. Nemrég viszont kétségbeesett erőfeszítéseket próbáltak tenni, hogy meggyőzzék Liliut, ám mindez hiábavalónak bizonyult.

Olvasói sztorik