NB I

Bundagyanús Videoton-győzelem?

Elképesztő: 351-szeres pénzt fizettek a székesfehérváriak sikerére a fogadóirodák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hatalmasat lehetett kaszálni a Videoton szombati 2-1-es győzelmével. A bajnokcsapat egészen a 93. percig vesztésre állt a Diósgyőr otthonában az élvonal harmadik fordulójában, és abban a pillanatban bankot lehetett volna robbantani egy online fogadással.

Több szerencsejáték-oldal ugyanis több mint 350-szeres pénzt kínált a rendes játékidő leteltekor, 1-0-s hazai vezetésnél a fehérváriak sikerére. A fogadási botrány kirobbanása óta viszont tudjuk, hogy a magyar futballpályákon mindenre fel kell készülni.

Akit megbabonázott a nagy nyeremény lehetősége, és rádobott egy tízezrest a Vidire, milliókat nyert, a vendégek ugyanis Koman Vladimir elképesztő hibájának köszönhetően – teljesen indokolatlanul, hatvan méterről gurított haza a kapusnak erőtlenül, amelyre lecsapott Oliveira – a 94. percben egyenlítettek, majd a győzelmet is megszerezték hatvan másodperccel később.

Szimpla hiba, óriási balszerencse, vagy svindli volt a háttérben? A szurkolók mindenesetre bundát sejtenek a történtek után, a 351-szeres szorzó csábítása, valamint a hibák miatt szárnyra kaptak az összeesküvés-elméletek az internetes fórumokon – írja a Blikk.

Olvasói sztorik