NB I

A Haladásnál sem kell a kártya

Felcsúton a 3800 férőhelyes stadionhoz eddig 6114 klubkártyát értékesített a Puskás Akadémia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy arról a Rangadó.hu szerdai gyűjtőcikkébenolvashattak, több élvonalbeli klub is él az MLSZ döntése adta lehetőséggel, és a következő szezonban nem teszi kötelezővé a szurkolói kártyát a beléptetésnél. Diósgyőrben, Békéscsabán, Kispesten és Székesfehérváron biztosan nem kell majd a kártya, és a Szombathelyi Haladás szurkolói fórumain is olvasni lehetett, hogy nem lesz kötelező az azonosítás ilyen módja.

Utóbbi klub vezetősége csütörtökön adott ki hivatalos közleményt az ügyben.

A Szombathelyi Haladás vezetése úgy határozott, hogy a 2015–2016-os bajnokságban a Haladás hazai mérkőzései klubkártya nélkül is látogathatók. Klubkártyával továbbra is gyorsabban vásárolhatnak jegyet a szurkolók és hamarabb juthatnak a stadionba – írja a klub hivatalos honlapja.

Felcsúton betartják az MLSZ szabályait

A Puskás Akadémia is közleményt jelentetett meg. Mint kiderült, már most majdnem kétszer annyi klubkártyásuk van, mint amekkora a stadion befogadóképessége.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a januári 1544 szurkolói kártyáról már májusra elérte a 6114 klubkártya számot, ami a 3800 férőhelyes Pancho Arénát tekintve kiemelkedő átlag a magyar labdarúgás egészét tekintve.

Az Akadémia és NB I-es csapata mindvégig az MLSZ-szel szorosan együttműködve, a magyar labdarúgás felemelkedését szolgálta és kívánja szolgálni. Ennek szellemében az Akadémia minden, a magyar labdarúgást érintő szövetségi határozatot betart és betartat – áll a klub közleményében.

Olvasói sztorik