NB I

Fiatal csatár igazol a Vasasba

Novák Csanád a Kecskemét csapatától érkezik Angyalföldre; erősít a Diósgyőr is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu értesülése szerint az élvonalban újonc Vasas csapatában folytatja pályafutását a licenchiány miatt kizárt Kecskemét fiatal csatára, Novák Csanád.

A tapolcai, majd pápai nevelésű húszéves játékos kilenc gólt lőtt tétmeccseken az elmúlt szezonban, és fontos gólpasszokat is adott, teljesítményével pedig több rivális klub érdeklődését is felkeltette. Információink szerint eldőlt, hogy az NB II bajnokaként feljutó, és idén nyáron nagybevásárlást tervező Vasasban folytatja a játékot a Győri ETO és a KTE korábbi támadója, ám a hivatalos bejelentésre még várni kell néhány napot. Az angyalföldiek egyébként a jövő héten kedden kezdik a felkészülést.

Új klubot talált Sándor György is

Egy ideje már nem titok, hogy a bajnok Videoton csapatkapitánya, Sándor György távozik Székesfehérvárról, ugyanis nem kínáltak neki új szerződést. A közelmúltban a sportsajtóban több helyen is megjelent vele kapcsolatban, hogy a DVTK-ba igazolhat, és értesülésünk szerint eldőlt, hogy valóban Diósgyőrben folytatja.

A miskolciak első edzésére hétfőn kerül sor, az első edzőmeccsre pedig június 23-án, kedden a szlovák másodosztályú MsK Rimavská Sobota ellen. A csapat június 28-án, vasárnap edzőtáborba vonul Bükfürdőre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik