NB I

Magyar bajnok lenne a Felcsút

Az új vezetőedző, a horvát Robert Jarni elárulta, hogy az NB I megnyerése a klub célja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu csütörtökön megírta, hogy a bennmaradást a pályán kiharcoló, a licenc hiányában az élvonalban mégsem induló Pécs horvát edzője, Robert Jarni nyilván nem véletlenül nézte a helyszínen a Haladás – Puskás Akadémia mérkőzést az NB I utolsó fordulójában. Akkor már napvilágot látott a hír, miszerint a felcsútiak kispadján folytatja pályafutását.

A slobodnadalmacija.hr cikke szerint mindez immár tényként kezelhető, miután a tréner csütörtökön hároméves szerződést kötött a Puskás Akadémiával. Vele tart Sasa Glavas és Jure Bozinovic, a kapusedző pedig Sandro Tomic lesz.

– Én és a menedzserem ma három évre szóló szerződést írtunk alá Felcsúton, ami Budapest közelében található. Kiváló fiatal játékosok várnak rám, akikkel versenyben kell lennünk a bajnoki címért. Voltak sokkal vonzóbb ajánlataim lengyel és magyar kluboktól, de nem akartam várni, ezért fogadtam el ezt a megkeresést – mondta Robert Jarni. – A Magyar Labdarúgó Szövetség nemrég bevezetett egy új szabályt: a klub kap egymillió háromszázezer eurót, ha nem szerepeltet háromnál több külföldit. Nehéz lesz, de a jó játékosokat mindig szívesen látjuk.

A cikk szerzője által mindig nyugodt és korrekt emberként jellemzett horvát tréner csupán két napot tölthetett a családjával, majd újra munkába állt.

Olvasói sztorik