NB I

Nem akarnak zsidózó kapust

A MTK-szurkolók arra kérik a vezetőséget, hogy ne szerződtessék a Pápáról távozó Szűcs Lajost.

Kapcsolódó cikkek

Reagált a klub

„Az elmúlt napokban találgatások jelentek meg az MTK Budapest labdarúgócsapata szakmai igazgatójának személyével, illetve az együttesünk lehetséges, új szerzeményeivel, valamint a távozó játékosok személyével kapcsolatban. Klubunk, ahogy korábban, úgy most sem kíván a találgatásokkal foglalkozni. A következő szezont érintően az MTK Budapest – a bajnokság befejezése után néhány nappal – sajtótájékoztatót tart, melyen minden kérdésről tájékoztatást ad” – írja az MTK a közleményben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Csoportunk teljes megdöbbenéssel fogadta ezt a hírt, hiszen Szűcs az utóbbi 15 év legellenszenvesebb játékosa minden MTK-szurkoló számára. Több alkalommal provokálta, zsidózta az MTK-szurkolókat, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb riválisunk egyik emblematikus játékosáról van szó” – írják Facebookonaz MTK ultrái arra reagálva, hogy csapatuk második számú kapusnak és kapusedzőnek szerződteti Szűcs Lajost.

A 444.hu cikke szerint Szűcs augusztusban lesz 42 éves, kilenc és fél évig védett Pápán. A klub összeomlott, miután Bíró Péter tulajdonos őrizetben került. De nem a pápai múltja miatt emlegetik az MTK ultrái. A kapus Magyarországon az Újpestben játszott, majd a Fradiban, gyűlölik is emiatt a IV. kerületben.

Az ultrák szerint „a klubvezetés az utóbbi időben több rossz döntést is meghozott, ez azonban minden hibát felülmúló baklövés lenne, bízunk benne, hogy ez csak egy bulvároldal újságírójának agyszüleménye”.

„Szűcs Lajos semmilyen formában nem fér össze az MTK szellemiségével, nem méltó a kék-fehér mez viselésére! Kérjük a klubvezetést, hogy véleményünket tiszteletben tartva, ne igazolja le a pápai kapust” – írják az üzenetükben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik