NB I

Curtis: Szentes Lázár egy sz…házi!

Az ismert rapper, Széki Attila kedvét Szentes Lázár vette el a játéktól Újpesten.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olyan könyv jelenik meg az Alexandra Kiadó és Könyváruházak gondozásában, amely minden bizonnyal három területen is kicsapja a biztosítékot!

Curtis, vagyis Széki Attila Csibészbiblia című életregényében az újpesti rapper elképesztő, már-már megbotránkoztató sztorikat mesél el magánéletéből, nyíltan beszél bizarr csajozási szokásairól, arról, hogyan használja ki a népszerűséget, és milyen éjszakai kalandokba bonyolódik – hol vadidegen, hol országszerte ismert lányokkal…

Mivel nincs vesztenivalója, őszintén és félelem nélkül rántja le a leplet a magyar futballról, elmondja, kik és hogyan teszik tönkre a fiatalok karrierjét, milyen pénzek és műgengszterek hálózták be a hazai labdarúgást. No és a huligánok, ultrák világát is elhozza nekünk.

Curtis saját előadói pályafutásán keresztül a honi könnyűzenei ipart is bemutatja, elárulja, mekkora összegek kerülnek a fellépők zsebébe, hogy lesz valakiből négyszeres platinalemezes rapper, és hova fajulhat a rivalizálás a hip-hopban.

Vallomás csajozásról, rapháborúról és a magyar focivalóságról! A jövő héten megjelenő könyvből a Borscímű napilap közölt részleteket. Ezek arról tanúskodnak, hogy Curtis kedvét Szentes Lázár vette el a játéktól.

„Maga alá temetett a mocskos magyar futballközeg, és egy máig az NB I-ben edzősködő sz…házi megutáltatta velem a játékot…” – állítja Széki Attila.

Írásából kiderül, hogy a legutóbb Szombathelyről is összeférhetetlen magatartása miatt idő előtt távozó Szentes Lázár az az edző, aki az NB I-es karrierje kezdetén kicsinálta őt.

„A magyar futball szereplői egytől egyik gyávák, érdekemberek, félnek kimondani a valóságot, mert még évekig, évtizedekig akarnak jól élni a fociból. Nekem nincs vesztenivalóm, nem várok már semmit ettől a közegtől. Éppen ezért a könyvemben a labdarúgás undorító oldalát is bemutatom. Azt, hogyan csúsznak zsebbe pénzek, hogyan történhet meg, hogy ott fekszel a műtőasztalon, de nem operál meg az orvos, mert kiderül: a klubod nem fizeti a biztosításodat. Meg azt, hogy például Szentes milyen ócska ember. Ő akarta, hogy maradjak Újpesten, holott voltak lehetőségeim. Úgy viselkedett, mint egy barom: első napján mindenkivel kezet fogott, aztán mondta, hogy a következő egy évben erre már ne számítsunk. Engem végig jegelt, de amikor végre lehetőséget adott, rögvest éltem vele: Debrecenben pontot érő gólpasszt adtam, a következő kupameccsen pedig győztes gólt szereztem Nyíregyházán. Erre mit tett ez a kedves úr? Visszaküldött a B-csapatba… Amikor már nem bírtam tovább a rendszeres megaláztatásokat, és felszólaltam, azt mondta: ő csak azt akarta megnézni, hogyan tudom feldolgozni az ilyen szituációt…”

Olvasói sztorik