NB I

Egyáltalán nem rossz csapat a Honvéd

Varga József elégedett a Loki tavaszával, és szeretné állandósítani az utóbbi hetek jó játékát a dobogó eléréséhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap este a Bp. Honvéd vendégeként lép pályára a címvédő Debrecen az élvonal 25. fordulójában. A dobogóra hajtó DVSC-re nem vár könnyű mérkőzés, hiszen a kispestiek foggal-körömmel küzdenek a kiesés ellen. A Loki 31-szeres válogatott játékosa, Varga József is nehéz találkozót vár a Bozsik-stadionban.

– A Honvéd otthonában mindig jó meccseket szoktunk játszani. Úgy gondolom, megtévesztő lehet a kispestiek szereplése. Az utóbbi időben nem teljesítenek jól, de én egyáltalán nem tartom rossz csapatnak, sőt véleményem szerint kifejezetten jó játékosállománnyal rendelkezik – kezdte a Rangadó.hu megkeresésére Varga József. – Semmiképp nem számítok könnyű meccsre, de a céljaink eléréséhez szükségünk van a pontokra, úgyhogy mindenképp szeretnénk nyerni. A Honvéd számára is minden pont fontos a bennmaradásért vívott harcban, mi pedig a dobogóra hajtunk, úgyhogy ebből a szempontból mindkét csapatnak fontos a vasárnapi meccs. Nem tudom, milyen mérkőzés lesz, de mi mindenképp a saját játékunkra koncentrálva próbálunk teljesíteni, és megnyerni a találkozót.

A 26 éves védekező középpályás a debreceniek eddigi tavaszi szerepléséről is beszélt.

– Ha a megszerzett pontok számát nézzük, akkor szerintem nem kell szégyenkeznie a csapatnak. A Haladás elleni vereség alkalmával nem szerepeltünk saját magunkhoz méltóan, szóval a szombathelyi meccs fájó emlék számunkra. Az ott elveszített pontok birtokában most közelebb lennénk a dobogóhoz, de azért legyőztük idegenben a Puskást és a Kecskemétet is, és azért nem szereplünk rosszul. A játékkal sincs gond, és eredményesek is vagyunk. Ha a helyzetek számát nézem, akkor nyilván szerezhettünk volna több gólt, mindegyik meccsen volt több olyan százszázalékos ziccerünk, ami kimaradt. Ezt a jó játékot és formát kell állandósítanunk a hátralévő hat fordulóra – mondta végül Varga.

Olvasói sztorik