NB I

Évfordulók ünnepe Debrecenben

A DVSC első bajnoki címének tizedik évfordulóját, és a stadion első születésnapját ünneplik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tíz éve nyerte első bajnoki címét a DVSC, az új új Nagyerdei Stadion pedig az egyéves születésnapját ünnepli. Ennek örömére szombaton egész napos program várja a debrecenieket – írja a dehir.hu.

A két jubileum összeér, és egy fergeteges programsorozatban találkozik. Loki&Stadion – Évfordulók Ünnepe: hatalmas ünnepi programkavalkád készülődik ezen a címen Debrecenben. A programok áprilisban kezdődnek – konkrétan most szombaton – és egészen május végéig folytatódnak: május 1-jén, 2-án, 17-én, 30-án és 31-én is gazdag kínálattal várják a közönséget a stadionnál.

Fergetegesnek, egyben igazán családbarátnak ígérkezik a szombati nap: az események délelőtt 10 órakor kezdődnek gyermekjátékokkal, sörterasszal és kerékpárosok bemutatójával. Később az állatmenhely kerül a középpontba, aztán mazsorettbemutató, állatsimogatás és fitneszbemutató következik. A szervezők azt kérik, hogy aki szeretne segíteni, az hozzon magával csokoládét – minél több csokit szeretnének ugyanis eljuttatni a Böszörményi úti Gyermekotthon lakóinak.

Délután különböző táncbemutatókat láthatnak az érdeklődők, 16 órától pedig végre a labdarúgásé lesz a főszerep. Foci a képernyőn címmel a DVSC – Hajduk Split mérkőzést láthatja a közönség 2005-ből, olyan szakkommentárok közreműködésével, mint Bernáth Csaba, Dombi Tibor és Kerekes Zsombor. Sztárvendégek is lesznek Tihanyi Sándor, Adorján Zoltán és Tabaka József salakmotorosok személyében.

Kapunyitás 17.30 órakor, 18.30-kor pedig kezdetét veszi a DVSC-TEVA – Paksi FC bajnoki mérkőzés.

Olvasói sztorik