NB I

Sidibe: Nem volt szándékos

A Debrecen szenegáli csatára pályafutása során most, a Pécs ellen kapott először rögtön piros lapot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A címvédő DVSC-TEVA hétvégén gól nélküli mérkőzést játszott a Pécs otthonában. A találkozó végén a Loki támadóját, Ibrahima Sidibét kiállította a játékvezető az ellenfél tizenhatosán belül történt szabálytalansága miatt.

– Egyáltalán nem volt szándékos a mozdulatom az ellenfél játékosa felé, nem akartam megrúgni Eke Uzomát. Pályafutásom alatt soha nem kaptam még rögtön piros lapot, nem az a fajta ember vagyok, aki csak úgy belerúg valakibe – mondta a Hajdú-bihari Naplónak Ibrahima Sidibe. – Bóditól kaptam egy indítást, lekezeltem a tizenhatos vonalán, majd kapura lőttem. A lövést blokkolták a védők, a labda Szakályhoz pattant, aki szintén lőtt. Egy hátvéd belelépett a labdába és az felém pattant, nem néztem, hogy jön-e valaki, csak a labdára és a lövésre koncentráltam. A kapáslövésem a labda helyett a védekező játékost találta el. Érzésem szerint maximum sárga lapot ért ez az összeütközés, hiszen részemről semmi szándékosság nem volt, hogy az ellenfelet rúgjam meg.

A szenegáli támadó a 0-0-ra végződött mérkőzésről is elmondta a véleményét.

– A meccsen nekünk is kevés helyzetünk volt, de legalább volt. Mielőtt piros lapot kaptam, előttem is adódott gólszerzési lehetőség, ezt megelőzően pedig Szakály hagyta ki a mérkőzés helyzetét. A találkozó végig nyitott volt, a küzdelem dominált inkább a pályán. Végig gondot okozott, hogy nem tudtuk birtokolni a labdát – tette hozzá.

Olvasói sztorik