Hírek

Lefocizta a Debrecen a románokat

A bajnoki címvédő DVSC 6-0-ra győzött a Dinamo Bucuresti ellen.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – FC Dinamo Bucuresti (román) 6-0 (3-0)
Debrecen, 3200 néző
DVSC: Novakovics – Jovanovics (Nagy Z., 56.), Brkovics, Mészáros N. (Ludánszki, 72.), Korhut – Bódi (Szécsi M., 72.), Varga J., Bouadla (Szakály P., szünetben), Mihelics (Ferenczi J., 62.) – Kulcsár T., Sidibe (Wittrédi, 72.). Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Kulcsár T. (7., 23., 53., 88.), Mihelics (21.), Szakály P. (53.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Európa-bajnoki selejtezők miatt szünetelnek a bajnokságok, ezért több együttes is igyekszik kihasználni ezt a holtidőt. A Debrecen úgy lépett pályára, hogy kellett a csapatnak a sikerélmény, hiszen az utóbbi időben ebből a megszokottnál kevesebb jutott Kondás Elemér legénységének.

A hetedik percben labdát szerzett a Debrecen az ellenfél térfelén, Kulcsár Tamás kicselezte a kapust, majd az üres kapuba gurított (1-0). Ezután René Mihelics kapott nagyszerű átadást, nem is tétovázott, elgurította a labdát Marc mellett, és máris kettővel vezettek a debreceniek (2-0). Két percre rá Bouadla szerzett labdát az ellenfél tizenhatosánál, Kulcsár pedig megoldotta a feladatot, és ezzel saját maga második, csapata harmadik találatát szerezte meg.

A DVSC játékosai nagyon elszántak voltak, továbbra is támadtak, de az első félidőben már nem tudtak kialakítani lényeges helyzeteket.

A második félidő 53. percében ismét növelte előnyét a Debrecen: egy szöglet után a csereként beállt Szakály Péter vette észre, hogy Farnolle kint áll, és gyönyörű mozdulattal átemelte felette a labdát. A 55. percben Novakovicsnak kellett hatalmas bravúrt bemutatni Alexe fejesénél.

A 67. percben, egy bal oldali beadás után elképesztő cselsorozatot mutatott be Kulcsár Tamás, majd a hálóba lőtt. A 88. percben Szakály gyönyörűen indította Kulcsárt, aki meglépett őrzőjétől, és a kapus mellett a jobb alsóba gurított. Ezzel a támadó már a negyedik találatát szerezte, nagyszerű formában játszott.

A találkozón több gól már nem született, a Debrecen jó futballal kiütötte román ellenfelét – írja az onlajnok.com.

https://www.youtube.com/watch?v=YNXPJC2AYl8

Olvasói sztorik