NB I

VIDEÓ: miben reménykedik Borkai?

A polgármester megerősítette, hogy a legjobb esetben is csak az NB III-ban szerepelhet a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A MOB elnöke, Borkai Zsolt napokon belül a nyilvánosság elé áll ETO-ügyben, hogy felvázolja, milyen lehetőségek vannak a jelenlegi NB I-es klub, és az utánpótlásban játszó gyerekek előtt.

Győr polgármestere erről a gazdasági programot bemutató sajtótájékoztatón beszélt. Borkai minimális esélyt lát arra, hogy nem szűnik meg az egyesület, de mint mondja, minden lehetőséget megvizsgálnak. Szerinte nincs remény arra, hogy az első osztályú tagság meghosszabbítható május 8-ig, amíg a klub licencét pótolni lehet.

– Ha ma idejönne egy befektető, és nagyon sok pénze lenne – egyébként volt ilyen –, akkor sem tudná megvásárolni a klubot. Rendkívüli helyzetben vagyunk, büntetőeljárás van az egész ETO FC körül, szóval sok-sok olyan dolog van, ami miatt nem lehet ezt megtenni, bármennyire akarnánk. A sporttörvény sem ad rá lehetőséget. Az egyedüli lehetőség az – de arra is halvány remény –, hogy megtaláljuk a módját, hogy tovább tudjuk működtetni, a licencet tovább tudjuk vinni, az akadémia tovább tudjon menni, ugyanakkor az NB III-ban folytassuk. Ez a realitás és valóság – magyarázta Borkai Zsolt.

Olvasói sztorik