NB I

Pénzbüntetést kaptak a diósgyőriek

Bár nem történt tettlegesség Griffiths és Németh Milán között, sportemberhez méltatlan magatartás elmarasztalták őket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A DVTK kedd délutáni edzésén egy ütközés után a csapat két játékosa, Georges Griffiths és Németh Milán összeszólalkoztak, majd némi dulakodást követően a vezetőedző az öltözőbe parancsolta a játékosokat – számolt be a korábban már nálunk is megjelent hírről a klub honlapja.

Az érintettek még kedden éjszaka személyesen átbeszélték a történteket Árki Gábor sportigazgatóval, ez alapján a klub vezetése pénzbüntetéssel sújtotta a labdarúgókat. Hangsúlyozzák: a Diósgyőr számára még akkor is elfogadhatatlan a játékosai részéről az ilyen, sportemberhez méltatlan magatartás, ha ehhez hasonló eset nem egy klub életében előfordult már. A DVTK ezzel lezártnak tekinti a történteket, így a szerda délelőtti tréingen már újra teljes létszámban vett részt a keret, és tovább készül a hétvégi, Videoton elleni rangadóra.

Eközben Diósgyőrben…

Posted by Diósgyőri VTK (DVTK) on 2015. április 15.

Korábban

A Rangadó.hu értesülése szerint a korábban megjelent hírekkel ellentétben nem került sor tettlegességre a diósgyőriek keddi edzésén. Griffiths többször kemény párharcot vívott Németh Milánnal, ezt a harmadik alkalom után a magyar játékos ingerülten, káromkodva számon kérte, de mielőtt komolyabbra fordult volna a dolog, a csapattársak szétválasztották a feleket.

Az nso.hu értesülése szerint két játékos összeverekedett a Diósgyőr NB I-es csapatának keddi edzésén, amely ezután félbeszakadt.

Úgy tudják, hogy Georges Griffiths, a DVTK elefántcsontparti támadója és Németh Milán esett egymásnak. Az eset miatt félbeszakadt a diósgyőriek edzése. A klub egyelőre nem erősítette meg az értesülést.

Olvasói sztorik