NB I

Önvallomás: „Lemerült a Szivics!”

A szurkolók éljenezték az edzőt; közben Bekő Balázs közelebb került a DVTK-hoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Péntek óta mindenki előtt ismert, hogy idén nyártól nem Tomiszlav Szivics lesz a DVTK vezetőedzője. Sokak szerint német szakember váltja majd a trénert, a mifocink.com viszont egy angol menedzserirodától úgy értesült, hogy a Kecskemét jelenlegi szakmai vezetője, Bekő Balázs költözik Miskolcra.

A borsodiak szombaton Kispestre látogattak, és 1-1-et játszottak. Amikor a hangosbemondó ismertette, ki a DVTK vezetőedzője, a mintegy háromszáz fős vendégtábor hatalmas éljenzésbe kezdett, hosszasan éltetve a trénert. Még a kispestiek oldaláról is folyamatos tapsot lehetett hallani.

A meccsen Szivics végig állt a kispad mellett, ám kevesebbet gesztikulált és reklamált, mint szokott… A lelátóról úgy tűnt, hogy sokkal nyugodtabb, mint eddig bármikor.

– Sokat fejlődtem ebben is, az utóbbi időben nagyon nyugodt vagyok. A csapatot is megviselte, hogy ez van, az van, nem nyerünk, elküldünk ezt és azt. Nem olyan egészséges ez a helyzet, de van ilyen. Mindennek meg kell felelni a profi világban, ki kell bírni mindent – reagált a találkozót követően Tomiszlav Szivics. – Összességében elégedett vagyok a srácokkal, mert olyan körülmények ellenére, hogy nálunk mindennap történik valami, jól néztünk ki. Picit közelebb voltunk a győzelemhez, bár lehet, hogy ez szubjektív vélemény.

– Eddig az volt az egyik fő erénye, hogy ilyen helyzetekben rázta fel igazán a csapatait.
– Lemerült a Szivics! Belefáradtam abba, hogy ezt kell csinálnom mindig, utána cserébe nem is tisztel érte senki. A Diósgyőrrel egyszer már megcsináltam ezt, de úgy látom, mégsem vagyok elég jó. Tényleg belefáradtam ebbe, lehet, kicsit frissíteni kell a Szivicset is.

És ami még szintén lényeges: a mifocink.com miskolci berkekből úgy értesült a Bozsik-stadionban, hogy valóban Bekő Balázst nézték ki a vezetőedzői posztra…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik