NB I

Szivics megszólalt; Bekő lehet az utódja

Egy angol menedzseriroda szerint a Kecskemét trénere váltja Tomiszlav Szivicset idén nyártól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden részt vettem egy olyan háttérbeszélgetésen, amelynek az volt a célja, hogy egy Angliában székelő menedzseriroda Magyarországon is meg tudja vetni a lábát – írja Simon Zoltán, a mifocink.comszerzője.

Csütörtök este látott napvilágot a hír, miszerint hogy Tomiszlav Szivics csak a mostani bajnokság végéig marad a Diósgyőr vezetőedzője. Az említett keddi összejövetelen a DVTK jövője is szóba került; azt mondták, a klubnál még ezen a héten bejelentik, hogy a tréner csak nyárig marad. Az „angolok” hozzátették, ők úgy tudják, Bekő Balázs válthatja a kispadon Szivicset, míg a sajtó egy német szakember érkezését lebegtette meg.

Ilyen esetekben van az, hogy az adott klub vezetői arról beszélnek, hogy még nem tárgyaltak senkivel. Ez igaz is, mert az ilyen jellegű összejöveteleken menedzserek és ügyvédek is ott szoktak lenni. A kapcsolatfelvétel viszont már lazább történet. A legfontosabb ismertetőjele, hogy a későbbi, hivatalos tárgyalások első lépcsőfoka…

FRISS:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érintettet, hogy Tomiszlav Szivics és a DVTK megállapodott arról, hogy a köztük jelenleg fennálló szerződés időtartamát nem hosszabbítják meg, így nyártól új szakember irányíthatja majd a Diósgyőr csapatát. Bár a felek korábban abban állapodtak meg, hogy egyelőre ezt nem hozzák nyilvánosságra, a sajtóban megjelent találgatásoknak köszönhetően kialakult helyzet miatt indokoltnak tartjuk, hogy mégis beszámoljunk a döntésről. Hangsúlyozzuk, hogy a DVTK vezetőedzője változatlanul Tomiszlav Szivics – írja a klub honlapja.

– Engem nem zavar, hogy napvilágot látott ez az információ, az etika szabályai szerint cselekszem, remélem, a játékosok ugyanígy partnerek lesznek, mint eddig. Nincs semmi baj ezzel a lépéssel, aki adja a pénzt, az dönt, engem nem viselt meg. Megy az élet tovább, így legalább lesz ideje mindkét félnek, hogy megoldást találjon – idézi Tomiszlav Szivicset a boon.hu.

Olvasói sztorik