NB I

Elveszítheti klublicencét a Győri ETO

Rangadó
Rangadó

2015. 04. 14. 12:58

Április 1. óta zajlik a csődeljárás, amelyet az állami felszámolónak kell levezényelnie; egyezkednek a hitelezőkkel.

Kapcsolódó cikkek

A lényeg:
Amennyiben a bírósági döntés jogerőre emelkedik, a gazdasági társaság elveszítheti klublicencét…

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden közleményt jelentetett meg az eto.hu oldalon a Győri ETO FC Kft. Érdekesség, hogy dr. Ökrös András a csődeljárás alatt álló cég ügyvezetőjeként jegyzi a megjelenteket, pedig március 26-án már lemondott posztjáról.

A gazdasági társaság az említett közleményben értesíti hitelezőit, hogy a Győri Törvényszék elrendelte a Győri ETO FC Kft. csődeljárását, amelynek kezdete április 1. Viszont a kormány április 3-án hatályba lépett rendeletében stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánította a céget, ezért a Győri Törvényszék az Absolut Reorg Zrt. vagyonfelügyelőt felmentette, és a csődeljárásban a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. állami felszámolót jelölte ki.

Az ETO hitelezőinek a felmentett vagyonfelügyelőnél történt követelés-bejelentéseiket a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft-nél is igazolniuk kell, legkésőbb a hitelezői igény bejelentésére nyitva álló határidő lejártát követő tíz napon belül.

A követelés nyilvántartásba vételének feltétele az is, hogy a hitelező követelésének egy százalékát, de legalább 5000 forintot és legfeljebb 100.000 forintot nyilvántartásba-vételi díjként befizessen a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. bankszámlaszámára.

A közlemény arról is tájékoztat, hogy a fizetőképesség helyreállítását és az adósságok rendezését célzó programmal kapcsolatos hitelezői egyezségi tárgyalást tartanak, méghozzá május 22-én, pénteken 10 órától a Győri ETO FC Kft. VIP-termében.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Defeder Dmitriy Shomko of Kazakhstan vies with Hungary's Attila Fiola during friendly football match between Hungary and Kazakhstan at Groupama Arena on March 23, 2018 in Budapest, Hungary. (Photo by Robert Szaniszló/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.