NB I

Egyelőre senki sem éhezik Győrben

A megélhetésre még nem kellett kölcsönkérniük, pedig három hónapja nem kapnak fizetést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tarsoly Csaba klubtulajdonos előzetes letartóztatása óta teljes a bizonytalanság a győri futballcsapatnál. Igor Nicsenko pályaedző a Bors érdeklődésére elmondta: nem az a tragédia, hogy nincs fizetés, inkább az, hogy a meccseiken balszerencsések. Az ukrán tréner szerint viszont a rossz széria nem tarthat örökké.

– A győri lakásomat magam fizetem, Miriuta László vezetőedző pedig a törökbálinti házából jár Győrbe, mert nem finanszírozza senki az itteni szállóját – mondta Nicsenko. Játékosaikról elárulta: a fiatalabbakat eddig is jobbára a szüleik támogatták, az idősebbek pedig az évek során felhalmozott tőkéjükből élnek most, vagyis egyelőre egyetlen játékosuk sem éhezik.

Szóba került Vörösbaranyi József játékosügynök öltözőbeli látogatása is, ami miatt Miriuta kikelt magából a Nyíregyháza elleni 3-2-es vereség után.

– Érthető, ha ideges volt, elvégre ne a stadion területén zavarják a játékosokat, amikor éppen a feladataikra készülnek – felelte Nicsenko.– Győr elég nagy ahhoz, hogy legyen hol eszmét cserélni a közös dolgaikról.

Tőkés László kapusedző napi négy-öt tréninget vezet, ugyanis az utánpótlásnál is dolgozik, és persze mindezt szívesebben tenné fizetés fejében, mert pénzt ő sem lát. Priskin Tamás csapatkapitány viszont nem kívánt nyilatkozni a győri belügyekről.

Olvasói sztorik