NB I

Nézőcsúcs lesz a Fradi-stadionban

Rohamosan fogynak a jegyek az Újpest elleni, vasárnapi derbire; újabb szektort nyitnak ki.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A fradi.hu tájékoztatása szerint rohamosan, eddig még nem tapasztalt ütemben fogynak a jegyek a vasárnapi Ferencváros–Újpest mérkőzésre, amely a Groupama Aréna első bajnoki derbije lesz. A nagy érdeklődés miatt a stadion D3-as szektorát is megnyitották, tehát már ezekre a helyekre is vásárolható belépő.

Az már most biztosra vehető, hogy április 12-én bajnoki nézőcsúcs születik: az Újpest elleni mérkőzésen többen lesznek a lelátón, mint bármelyik korábbi NB I-es összecsapáson a Groupama Arénában. Érdemes tehát mindenkinek online elővételben megvásárolnia a jegyét, hogy biztosan ott lehessen az év legjobban várt találkozóján – írja az FTC honlapja.

A Groupama Aréna jegypénztárában kedden, szerdán, csütörtökön és péntek 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között lehet belépőt vásárolni, és ezúttal a meccs napján is kinyitnak a hazai pénztárak, 9 órától egészen a 16.30-as kezdésig belépőt válthat, aki nem az internetes megoldást választja.

A vendégjegyek személyes megvásárlására az újpesti stadion pénztárában kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken 17 és 20 óra között, szombaton pedig 14 és 17 óra között van lehetőség. Az újpesti szurkolók a Groupama Arénába csak a Megyeri útról induló szervezett utazás után léphetnek be.

Olvasói sztorik