NB I

Újraindult a FradiBusz-hálózat

Azok is igénybe vehetik, akiknek még nincs szurkolói kártyájuk, így nem csak a buszjegyet vásárolhatják meg, hanem a belépőjüket is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Ferencvárosi TC újraindította a FradiBusz-hálózatot, amely a fővárosi csapat vidéki szurkolóinak biztosít lehetőséget arra, hogy az ország egész területéről kényelmesen és kedvező áron utazhassanak a hazai meccsekre.

Az FTC pénteki közleménye szerint az első utakra a jövő vasárnapi, Újpest elleni rangadó alkalmával kerül majd sor. A hálózat kilenc útvonalon áll a Ferencváros drukkereinek a rendelkezésére, az intézkedéssel a klub célja az, hogy Budapesttől távoli településekről is minél többen el tudjanak utazni a Groupama Arénába.

A FradiBusz-hálózatot a közlemény szerint egy úgynevezett előregisztrációs folyamattal azok is igénybe vehetik, akiknek még nincs szurkolói kártyájuk, így nem csak a buszjegyet vásárolhatják meg, hanem a belépőjüket is, amely nélkül nem szállhatnak fel a buszokra.

A buszjegy ugyanakkor nem elég az utazáshoz, ehhez ugyanis az adott összecsapásra szóló online megváltott belépővel is rendelkezniük kell a drukkereknek. A jegyárakról és az útvonalakról a fradi.hu mellett a fradibusz.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők, és április 3-tól utóbbin lehet megvásárolni a buszjegyeket is.

Olvasói sztorik