NB I

FOTÓK: jól focizik az új Fradi-sas

Bemutatták a klub új kabalaállatát, amely a zöld-fehér színek mellett barnában is pompázik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az FTC-nél csütörtök délután a sajtó nyilvánossága előtt mutatták be az új kabalaállatot. A klub jelképéül szolgáló sas természetesen megmaradt, de a jelmez megújult és a viselője is megváltozott, bár továbbra is egy szurkoló fogja megszemélyesíteni. Az indoklás szerint az új jelmez barátságosabb és mozgékonyabb, ezért volt szükség a váltásra. Neve továbbra sem lesz, csak ennyi: Fradi-sas.

A fotók elkészítése után Gera Zoltán a saját telefonjával is csinált egy fotót, és megjegyezte: nagyon reméli, hogy ettől a sastól már nem fog félni a fia. Néhány labda is előkerült, amelyekkel Thomas Doll, Dibusz Dénes, Gera Zoltán és az utánpótlás három ifjú tagja mellett a sas is megmutathatta, mire képes, és bizonyította is, hogy rendkívül labdaügyes, csak a fejeléssel gyűlt meg a baja.

Érdekesség, hogy a szurkolókat megosztja az új kabalaállat külalakja. Bár divatosabb és modernebb, nem mindenkinek nyerte el a tetszését, olyannyira, hogy már egy Facebook-csoport is alakult a korábbi Fradi-sas visszatérése érdekében.

Olvasói sztorik