NB I

Hivatalos: Artner a DPASE vezetőedzője

A Haladás korábbi trénere másfél éves megállapodást kötött a Dunaújvárossal, segítője Székely Tibor lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu hétfő este elsőként számolt be arról, hogy Artner Tamás lesz az élvonalbeli Dunaújváros PASE vezetőedzője. Információnkat az újoncklub hivatalos honlapja kedden délután erősítette meg.

„Szűk egy héttel ezelőtt csapatunk sajtótájékoztatóján jelentette be Dobos Barna klubigazgató, hogy új vezetőedzőt keres. Megszületett az egyezség, így a mai naptól a Dunaújváros PASE szerződést kötött Artner Tamással. A vezetőedző segítője Székely Tibor lesz, akivel előtte is együtt dolgozott.

A szakmai stáb tagja marad edzőként Salamon Miklós, kapusedzőként Sági Csaba, míg az erőnléti edzéseket továbbra is Szabó András vezeti. A szaktanácsadó Csongrádi Ferenc marad. Az új vezetőedző a ma találkozik először a csapattal” – áll a közleményben.

– Személy szerint nagyon örültem a Dunaújváros megkeresésének, köszönöm nekik ezt a lehetőséget. Nagyon fontos, hogy a csapat jelenlegi helyzetében mindenki, így a vezetők, edzők, játékosok, szurkolók és a helyi sajtó is összefogjon a célok teljesülése érdekében. Nagyon nehéz helyzetben van a csapat, de még kilenc mérkőzés van a bajnokságból. Azért is vállaltam a feladatot, mert egyértelműen reális esélyt látok arra, hogy a hátralévő időben két együttest megelőzzünk. Több mérkőzést is láttam a Dunaújvárostól, amelyekből látszott, hogy fizikális problémák nincsenek. Kimondottan a játékban sincs gond, de nagy valószínűséggel az önbizalmat kell rendbe tenni ahhoz, hogy az ellenfél kapuja előtt jól döntsenek a játékosok, és sikerüljön gólokat szerezni. Nagyon bízom abban, hogy a rendelkezésünkre álló két hétben ezt orvosolni tudjuk, és ha az első közös bajnoki mérkőzést meg tudjuk nyerni, akkor az lendületet adhat a folytatásra – nyilatkozta új klubja honlapján Artner Tamás, akivel másfél éves megállapodást kötött a Dunaújváros.

Olvasói sztorik