NB I

Egervári visszatér Dunaújvárosba?

A korábbi szövetségi kapitány hivatalosan a nyártól, félhivatalosan azonnal segíthet a sereghajtónak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Régi sikerei színhelyén állhat ismét munkába Egervári Sándor. A korábbi szövetségi kapitány hivatalosan a nyártól, félhivatalosan azonnal segíthet.

A 64 éves szakembert Dunaújvárosba csábítják; abba a városa, ahol 2000-ben bajnokcsapatot kovácsolt, és ahol érdemei elismeréséül díszpolgárrá avatták. A jelenleg az NB I utolsó helyén álló együttesnél szakmai igazgatóként számítanának a magyar válogatottat 2010 júliusa és 2013 októbere között irányító Egervárira, aki mellé egy vezetőedzőt is keresnek, mert a mostani vezetőedző-sportigazgató Dobos Barnára a gyógyszerésztanulmányai miatt túl sok teher hárul. Az ex-kapitány nem tagadta, hogy felvetődött a neve a Dunaújvárosnál.

– Rengeteg szál köt a csapathoz, a városban nagy tisztelet övez, nagyon sok barátom van, és egy kötetlen beszélgetés alkalmával valóban szóba jött, hogy segíthetnék a csapatnak – árulta el a Bors érdeklődésére a szakember. – Van azonban egy saját magam által felállított szabály, mégpedig hogy idény közben nem vállalok munkát egyetlen klubnál sem, és ehhez most is tartani kívánom magam. Nyárig biztosan nem vállalok aktív szerepet sem Dunaújvárosban, sem máshol.

Egervári – aki baráti összejövetelek alkalmával mai napig sokat nosztalgiázik a klubnál eltöltött három (1999-2002) sikeres éven – minden kétséget kizáróan azért nem vetette el, hogy valamilyen formában azonnali segítséget nyújtson a nehéz helyzetben lévő klubnak.

– Baráti szívességet máshol is felajánlottam, miért pont a Dunaújvárosnak ne tenném meg? – kérdezett vissza a háromszoros magyar bajnok edző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik