NB I

Diósgyőr: csak szurkolói kártyával!

Az őszi halasztás után péntektől a miskolci klub drukkereire is rossz világ vár.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az ősszel kért és kapott halasztás után a pénteki Diósgyőr–Pécs mérkőzés lesz az első, amit már csak szurkolói kártyával lehet megtekinteni Miskolcon – írja a klub honlapja.

Bár az őszi szezon során még nem volt kötelező, de már több mint 12 ezer diósgyőri szurkoló kiváltotta a klubkártyát, így a DVTK-é a harmadik legnépesebb kártyabirtokos szurkolótábor a klubok között.

Az MLSZ döntése értelmében a tavaszi szezonban csak szurkolói kártya (DVTK klubkártya, MLSZ futballkártya vagy egy másik klub kártyája) birtokában lehet megtekinteni az NB I-es mérkőzéseket, sőt már bérletet, belépőjegyet is csak ezzel lehet váltani az interneten és személyesen is.

A fenti rendelkezés vonatkozik a VIP-vendégekre is, alóla csak azok mentesülnek, akiknek belépőjegyet sem kell váltaniuk: a három év alatti gyermek, illetve akik dolgoznak a stadionban (akkreditált sajtómunkatársak, személyzet, stb.).

Egyetlen kivételt a külföldi állampolgársággal rendelkező nézők jelentenek, ők útlevelük, személyi igazolványuk felmutatásával vásárolhatnak belépőjegyet (csak személyesen, számukra nem lehetséges az online jegyvásárlás).

A DVTK klubkártya 500 forint ellenében továbbra is kiváltható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében nyitvatartási időben, azonban a mérkőzések előtt nagy érdeklődés esetén feltorlódhat a sor.

Olvasói sztorik