NB I

Forró Gyula sérülése nem súlyos

A válogatott balhátvéd kezelésekre jár, és vasárnap, a DVSC ellen szeretne ismét pályára lépni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nem kezdte jól a tavaszi szezont az Újpest együttese, amely hazai pályán 2-0-ra kikapott az utolsó helyen telelő PMFC-től. A találkozón kezdőként lépett pályára a lila-fehérek balhátvédje, Forró Gyula, aki sérülés miatt a második játékrészre már nem tudott kifutni. A 26 éves válogatott védő a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nincs nagy baj, és vasárnap a DVSC ellen már szeretne játszani.

– Szerencsére már jobban vagyok. Az első félidőben volt egy mentésem, és egymásra estünk az ellenfél támadójával. Nem tudom pontosan, hogy az érkezésnél sérültem meg, vagy a térdével esett rá az Achillesemre. A bokaszalagjaim és az Achillesem sérült meg, de nem súlyos, nincs nagy baj. Kezelésekre járok jelenleg, így a Gyirmót elleni kupameccset mindenképp kihagyom, de úgy érzem, hogy vasárnapra már rendben leszek – kezdte Forró Gyula.

– Mit gondol, mi volt a gond a PMFC ellen?
– Sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük, pedig az első negyedóra nekünk kedvezett, még akkor is, ha kaptunk egy gólt. Utána valami történt, nem úgy gondolkoztunk, ahogy kellett volna. Mondhatom, hogy nagyon rossz napot fogtunk ki, hiszen semmi nem jött össze. Az első tíz percben több helyzetünk is volt, akkor máshogy is alakulhatott volna, de azt leszámítva nem a mi napunk volt. Ilyen a foci, ezen nem tudunk már mit magyarázni.

– Mit vár a Gyirmót és a DVSC elleni összecsapástól?
– Nehéz lesz a Gyirmót ellen, hiszen jó csapatról van szó. Biztosan beállnak majd védekezni, de megpróbáljuk őket feltörni. Jó lenne idegenben gólt lőni, de szerintem nyerni fogunk. Megmondom őszintén, hogy a Debrecen ellen szeretek focizni, jó emlékeim vannak velük szemben. A debreceniek játsszák a futballt, nem csak védekeznek. Remek találkozóra számítok, a DVSC-vel mindenki jó meccset játszik.

Olvasói sztorik