NB I

Nagyszerű helyeken minőségi igazolások

A felkészülési időszak nagy közhelytára következik, nyilatkozat-kollázs, optimizmus-prototípusok egymásra vetítése, a verbális felkészülés csimborasszója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elmondhatom, jól sikerült a felkészülésünk. Nagyszerű helyen, remek talajú pályákon gyakorolhatunk. A körülményeken semmi sem múlik. Most már rajtunk a sor.

Külföldön, első osztályú környezetben edzhetünk, csak így lehet. Nem megyünk külföldre, de így is minden megvan a hibátlan felkészüléshez. Minek annyi kidobott pénz, itthon is hibátlanul fel lehet készülni. Nagyon nem mindegy, hogy itthon a latyakban, vagy külföldön, gyönyörű, műfüves és füves pályákon edzünk. Műfű itthon is van.

Sok próbajátékos érkezik, minőségi játékosokat szeretnénk igazolni, csak így lehetünk harcban a dobogóért. Nincs szükségünk okvetlenül igazolásra, de aki jön, az minőségi legyen, így érhetjük el a középmezőnyt. Okvetlenül kell néhány minőségi játékos a biztos bennmaradáshoz.

Szerencsére korrekt kapcsolatunk van egy menedzserirodával. Nem foglalkozunk a menedzserirodák ajánlataival.

Posztra igazoltunk. Nem posztra igazoltunk, hanem minőségre.

A fiúk jó állapotban tértek vissza a téli szünetből. Alig várták, hogy elkezdődjön a munka. Kemény lesz az alapozás, de zokszó nélkül végzik. Most a felhozó jellegű munkán van a hangsúly, de lesznek komoly edzőmeccsek is. Jó minőségű talajon. Minőségi ellenfelekkel. Minőség.

Az edzőmeccsek remekül sikerültek, persze ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Az edzőmeccsek nem sikerültek túl jól, de ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Persze, nem az eredmény számít, de azért fontos visszajelzés volt az elvégzett munkáról. Az eredmény abszolút másodlagos, az elvégzett munka a lényeg. Már most jó formában vagyunk. Nem most kell formában lenni. De azért az önbizalomnak jót tett a sok győzelem. Az önbizalmunkat egyáltalán nem befolyásolja a sok vereség, mert nem most kell formában lenni, mondtam már?

Úgy érzem, remekül összeállt a játékunk. Vannak még problémák, de a hátralévő idő arra van, hogy ezeket kijavítsuk. Sokat dolgoztunk, összeállt a játékunk, úgy érzem, csapatként előreléptünk. Eredményesebb tavaszra számítok. Képesek vagyunk javítani. Képesek vagyunk megismételni az őszi szereplést. Képesek vagyunk képesnek lenni.

A tavaszi szezontól mindenféleképpen színvonal-emelkedést várok. A magyar futball elindult felfelé, egyre több a jó csapat, kiegyensúlyozott a mezőny, amelyben kiegyenlítődtek az erőviszonyok, mert sok az azonos képességű csapat kiegyensúlyozottan. Sok jó csapat van, ahol sok a minőségi játékos. Kiegyensúlyozottan minőségi az előrelépés a magyar bajnokság kiegyenlített erőviszonyai közepette!

Összességében elmondhatjuk, jól sikerült a felkészülés. Vagy jól felkészült a sikerülés. Ezen nem múlhat a bajnoki cím és a biztos bennmaradás. Nem beszélve a középmezőnyről, ahol nehéz megkapaszkodni, de a munkát elvégeztük, úgy érzem, jól sikerült a felkészülés, mert nagyszerű helyeken…

(Innentől elölről.)

Olvasói sztorik