Nemzetközi foci

„Minden álmom az volt, hogy itt legyek… hol is vagyunk most?”

A fikcióból óvatosan evickélünk a valóság felé a következő jegyzetben, bár ki tudja, mi az, hogy fikció egy átigazolási időszakban? Valami félrement, de lehet, hogy jól van így.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mr. X, a Manchester United titokzatos nagy igazolása már úton volt a repülővel az angol városba, szemtanúk csak annyit láttak, a gép hirtelen, csíkot húzva megfordult a levegőben és mégis inkább Londonban szállt le, Mr. X gyorsan áthúzta öltönye fölött a MU meze helyett az Arsenalét, de amikor a reptéren fotózkodott az Arsenal-sállal, az ügynöke rátelefonált, hogy mégis Katarba adta el fél évre, mert izé. Mr. X tehát az Al Jahbumambi saját televíziós csatornáján nyilatkozta pár időzónával később, hogy régi álma teljesült. Aztán megkérdezte, ez milyen kontinens.

Eközben Milánóban Mr. Y feleségét már a világhírű divatáruházban látták bevásárolni, férje közben Milan-sállal a nyakában pózolt, amikor jött villámcsapásként a hír, hogy közben Mr. W mégse fogadta el a Chelsea ajánlatát, mert nem tetszett neki a kerti törpe a kastély előtt, így Mr. Y felesége másnap Londonban nyilatkozott arról, hogy egész életében, stb.

Enrique Manoles, a híres játékosügynök este 10.30-kor véletlenül tüsszentett egyet, mire három argentin csatár értéke kétmillió eurót emelkedett, kölcsönben.

Európa két legismertebb futballmenedzsere, Oliveira Menes és Radovan Ranilovic véletlenül leigazolták egymást. Később a Twitteren cáfolták.

Adriano Maseratti olasz klubtulajdonos elcserélte a nevelt lányát két pármai hátvédre, feleségét opcióval egy guineai védekező középpályásra, végül eladta anyját egy másik olasz klubért cserébe, és nem fizetett rá.

Florentino Perez a századik címlapfotózás után elégedetten megpihent irodájában, ahol kellemetlen meglepetésre üzenet várta a csapat vezetőedzőjétől, hogy bár a mezeladás növekedéséből máris biztosítva van a Real Madrid-brand üzleti tervének újabb tízmilliós tétele, közben véletlenül csak egy darab középpályás maradt a csapatban.

Az Atalanta középpályása, Bonaventura sírva írt alá a Milanhoz, ahol annyira őt várták, hogy este fél nyolckor még Biabiany volt a célpont, de ő végül nem jöhetett, mert Zaccardo, akit cserébe visszazavartak volna a Parmához, ahonnan tavaly elhozták, nem ment bele, hogy a kutyaólat is le kell adnia a portán a kicsekkolásnál. A Gazzetta szerint Bonaventura nem ezért sírt, hanem mert már tudja, mi lesz vele a jövő téli mercato idején.

A madridi reptér tranzitjában egy valószínűleg évekkel ezelőtt, egy átigazolási szezon utolsó éjszakáján ottfelejtett klasszis labdarúgó csontvázát találták meg, fülére tapadt mobiltelefonnal.

Valami mintha félrement volna, de semmi baj, a kedélyek megnyugszanak és minden érintettnek lesz ideje felépíteni és büszkén viselni új identitását.

Januárig mindenképpen.

Olvasói sztorik