Nemzetközi foci

Falcao: „Egy álom vált valóra”

Folyamatosan frissülő hírfolyammal követjük az utolsó két nap átigazolási eseményeit.

Ketyeg az óra!

Mivel augusztus 31. vasárnapra esett, ezért az átigazolási piac 2014-ben szeptember elsején zár.
A legtöbb bajnokságban hétfő éjfél a határidő, persze akadnak kivételek. Németországban 18 óráig igazolhatnak a klubok játékosokat, Olaszországban 23 órakor zárul a kör, míg Angliában, Spanyolországban, Franciaországban és Magyarországon is éjfélig szerződtethetnek új játékosokat a klubok.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Welbeck átigazolása hivatalos

2014.09.02. 02:12

Az Arsenal hivatalosan bejelentetteDanny Welbeck leigazolását, de nem nyilvános az összeg, és a megállapodás időtartamáról is csak annyit lehet tudni, hogy hosszútávú.

A 23 éves angol válogatott csatár a Manchester United együttesét hagyta el. Jelenleg a válogatott keret tagja, új klubja színeiben a Manchester City elleni, szeptember 13-i meccsen mutatkozhat be.


Falcao: „Egy álom vált valóra”

2014.09.02. 01:10

Késő este kiszivárgott a kolumbiai játékos sajtónyilatkozata, ami még meg sem jelent.

Radamel Falcao azért igazolt a Manchester United csapatához, mert „egyszer adódik ilyen alkalom az életben” – szavai már akkor napvilágot láttak, miközben a Monaco és az angol klub illetékesei még a kölcsönmegállapodás véglegesítésén dolgoztak.

A tranzakció díja hatmillió font lesz, de a Manchesternek elővásárlási jogot is kap. Falcao fizetése állítólag heti 346 ezer font, ha pedig végleg szerződtetni szeretnék, 52 millió fontot kell kicsengetniük…

– Egy álmom vált valóra azzal, hogy csatlakozhattam a Manchester Unitedhez, amely az egyik legnagyobb klub a világon – mondta Falcao az Independent hasábjain. – Mindig is arról álmodtam, hogy az egyik igazán nagy csapatban játszhatok, és trófeát nyerek. Ilyen lehetőség egyszer adódik az életben, akkor nem lehet visszautasítani. Nagy rajongója vagyok az angol futballnak, mindig ezt nézem, amikor csak tudom. Most pedig valósággá vált számomra, hiszen itt fogok játszani.


Többen távozhatnak Manchesterből

2014.09.01. 21:24

Három játékosnak is kifelé áll a rúdja az Old Traffordról – sajtóértesülések szerint Michael Keane a Burnley-hez, Tom Cleverley az Evertonhoz, Tom Lawrence pedig a Leicesterhez csatlakozhat még az éjjel.


Kell-e ennél egyértelműbb bizonyíték?

2014.09.01. 20:30
Manchesteri források 100%-ra veszik, hogy Radamal Falcao hamarosan csatlakozik a MU keretéhez. Az egyik rajongói oldal egy kissé pixeles, ám annál árulkodóbb fotóval bizonyítottnak is véli a transzfert.
Mindenki döntse el maga, hogy vajon Falcao fejének negyede látható a képen…


Sunderland: Megerősítették Alvarez szerződtetését

2014.09.01. 20:26
Tegnap már is közöltünk róla képet, hogy az Interes Ricky Alvarez a Sunderland edzőközpontjába érkezett. Az angol klubnál az imént megerősítették, hogy kilencedik nyári igazolásuk egy évre, kölcsönbe érkezik Olaszországból.


Welbeck: Arsenal?

2014.09.01. 19:50
Nagyon úgy tűnik az átigazolási piac hajrájában riválistól igazol új támadót az Arsenal. A SkySports értesülései szerint ezekben a percekben esett át Danny Welbeck a kötelező orvosin az Ágyúsoknál, majd éjfél előtt még a szerződést is aláírhatják.
A manchesteri támadó klubváltása is sejteti Falcao érkezését.


Falcao: rekordösszegű fizetés?

2014.09.01. 19:10
A Manchester United ugyan hivatalosan továbbra sem erősítette meg Radamel Falcao érkezését, angol hírforrások ugyanakkor tudni vélik: a kolumbiai játékos kölcsönbe érkezhet, a Monaco pedig 6 millió fontot kaszál a játékoson. Ennél jóval érdekesebb infó Falcao fizetése.
A kolumbiai a PL legjobban fizetett játékosa lehet: hetente 346 ezer fontot kereshet, tehát naponta közel ötvenezer font üti a markát, ami pedig percenként átszámítva 35 fontot jelent.


N’Gog hazatér

2014.09.01. 18:40
A Liverpool egykori játékosa, a legutóbb Swansea-ben próbálkozó David N’Gog hazatér Franciaországba, és az első osztályú Reimsben folytatja pályafutását. A játékos szabadon igazolható volt, most pedig két évre kötelezte el magát új klubjában.


Lewis Holtby a Hamburgé – hivatalos

2014.09.01. 18:30
Ahogy sejteni lehetett, Holtby is klubot váltott az átigazolási piac zárónapján. A korábbi Schalke játékos Tottehamben nem tudta megszilárdítani helyét, ezért is szorgalmazta mindkét fél a klubváltást. Holtby egy évre kölcsönben tér vissza a Bundesligába, ahol a Hamburgot erősíti.

Korábban írtuk:

Holtby orvosin a Hamburgnál

2014.09.01. 9:20
A Goal.com értesülései szerint Lewis Holtby ma reggel orvosi vizsgálaton vett részt a Hamburgnál, ahol Stieber Zoltán csapattársa lehet. A Tottenham egy évre kölcsönben adja Németországba játékosát, ám a hamburgiak jövő nyáron végleg megvásárolhatják.


Biabiany a Miláné

2014.09.01. 18:10
Az olasz klub hivatalos oldalán is megerősítette: szerződtették a Palermo 26 éves szélsőjét Jonathan Biabiany.


Chelsea-tehetség a Burnleynél

2014.09.01. 17:10
A Londoni Kékek fiatal játékosa, Nathanial Chalobah kölcsönben a Burnleynél folytatja pályafutását. A 19 éves belső védőt korábban a Watfordnak adta kölcsön a Chelsea. A játékos tagja az angol U21-es válogatottnak.


Falcaóé az MU kilences meze?

2014.09.01. 14:40
Úgy tűnik, a mez-eladók nem pazarolják idejüket. Egy malajziai szurkoló osztotta meg a lenti képet Twitteren, Délkelet-Ázsiában már kapható a legújabb Falcao-mez:


J. Hernández a Realban – hivatalos

2014.09.01. 14:20
A spanyol klub hivatalos oldalán is megerősítette: a következő szezonban a madridiakat erősíti Javier Hernández, aki egy évre kölcsönben érkezik a Manchester Unitedtől. A Real Madridnak jövő nyáron opciós joga lesz megvásárolni a mexikói támadót.

Korábban írtuk:

J. Hernandez orvosin a Realnál

2014.09.01. 11:30
Javier Hernandez hamarosan aláírhatja szerződését a Real Madridnál, a mexikói játékos ezekben a percekben esik át a kötelező orvosi vizsgálaton.
Borsócska kölcsönben érkezhet a madridiakhoz.


D. Agger a Brondbyé – hivatalos

2014.09.01. 13:30
Agger Liverpoolból szerződött a Brondby-hez, a játékosról készült első kép csapata mezében pedig már napvilágot látott. A dán védő klubváltása meglepő, hiszen nyáron arról lehetett hallani, hogy a Barcelonát választja.
Agger a Brondbynél kezdte pályafutását, most pedig úgy tűnik, a szíve hazahúzott.


Suárez Liverpoolban

2014.09.01. 12:30
Luis Suárezt Liverpoolban kapták lencsevégre, a játékost klub melwoodi edzőközpontjában látták. A Barcelona nyári igazolása csak néhány holmiját hagyta Liverpoolban, illetve személyes ügyeket intéz.
Suárez szakított arrai is időt, hogy elköszönjön a társaktól.
Gerrard: „Ajándékot hozott Barcelonából, majd érzelmes búcsút vettünk egymástól. A legjobbakat kívánom – Suárez fenomenális játékos.”


Van Ginkel aláírhat Milánóban

2014.09.01. 11:00
Torres után újabb Chelsea játékos igazolt az AC Milanhoz. Marco van Ginkel átment az orvosin, hamarosan szerződését is aláírhatja, melynek értelmében egy évig kölcsönben a San Siróban rúgja a bőrt.


Falcao az MU-é

2014.09.01. 10:50
Frissítve:
A Mirror és a Skysport is úgy értesült Falcao kölcsönben érkezik Manchesterbe.

A Radamel Falcao körüli huzavona nagyon rövid időn belül véget érhet. Több mértékadó külföldi lap is arról számolt be az elmúlt percekben, hogy a kolumbiai játékos négy évre a Vörös Ördögökhöz kötelezte el magát, a Monaco pedig nagyságrendileg 65 millió eurót kaszálhat a játékoson. A manchesteriek egyelőre nem erősítették meg Falcao érkezését. A spanyol AS viszont már tényként közli a transzfert:


Korábban írtuk:

A Juve és (Real?) lemondott Falcaóról

2014.09.01. 10:00
A Gazzetta dello Sport információ szerint a Juventus kiszállt a Falcaoóért folyó harcból. A lap úgy tudja, a Monaco ugyan elfogadta az olaszok kölcsönvételi ajánlatát, ám a Serie A címvédőjénél mégis meggondolták magukat az előljárók, és inkább végleg akarták megvásárolni a kolumbiait – jövő nyáron.
A Gazzetta szerint a Juve Javier Hernandezről is lecsúszott, Borsócska ugyanis a Real Madridot választja. A lap éppen ezért meri azt állítani: a spanyolok is lemondtak Falcaóról, aki minden bizonnyal a Premie League-be kerülhet. Az Arsenal és a Manchester United tárt karokkal várja.


Cech Párizsban köthet ki

2014.09.01. 10:30
A Chelsea ikonja, Petr Cech könnyen elképzelhető, hogy az utolsó nap klubot vált, és a Londoni Kékek cserepadja helyett a PSG-t választja. Jose Mourinho csak második számú kapusként számol a cseh hálóőrrel, Cech helyét Thibaut Courtois vette át a Chelsea-nél. A Mirror úgy tudja, a PSG akár kölcsönbe is szívesen látná a cseh portást.


Lennon közelít a QPR-hez

2014.09.01. 9:30
Aaron Lennon korábbi főnőkével dolgozhat együtt a Queens Park Rangers-nél, a játékos egybehangzó brit sajtóhírek szerint kölcsönben érkezhet a Tottenhamtől.

Frankfurt: Medojevic érkezik

2014.09.01. 9:00
Az Eintracht Frankfurt kerete új középpályással bővült, a klub leigazolta a Bundesliga rivális Wolfsburgtól a szerb Slobodan Medojevicsot. A játékos 1,3 millió font ellenében, három évre írt alá. “Izgatottan várom, hogy bemutatkozhassam a Frankfurtban. A jövőre nézve a klubban nagy a potenciál” – mondta Medojevic.


Welbeck kapós

2014.09.01. 8:50
A hétfői lapok szinte biztosra veszik Danny Welbeck távozását Manchesterből. A játékosért bejelentkezett a Tottenham és az Arsenal is, ám L. van Gaal nem szívesen engedné el játékosét a közvetlen top hat riválishoz. Angol hírforrások szerint Welbeck kizárólag kölcsönben távozhat, és a előfordulhat, hogy a Sunderland lesz a befutó. A kölcsönadási díja öt millió fontra rúg.


Strootman Manchesterbe költözik?

2014.09.01. 8:30
A zárónap egyik nagy durranása lehet Kevin Strootman klubváltása. Korábban Van Gaal leszögezte: holland honfitársára nagy szükség van Manchesterben, ám az AS Romával tárgyalásig nem jutottak. Angol lapok úgy tudják, a Vörös Ördögök 25 millió fontot fizetnének a játékosért.


Utánpótlás válogatottat igazolt a Bayern

Twitteren jelentette be új szerzeményét a Bayern München: az U19-es válogatott Sinan Kurt négy évre érkezett Mönchengladbachból. A 18 éves játékost Németország egyik (ha nem a legnagyobb) tehetségének és reménységének tartják.


Torrest bemutatták a szurkolóknak

2014.08.31. 18:20
Az AC Milan legújabb spanyol igazolását vasárnap este bemutatták az klub szurkolóinak. A Londoni Kékek játékosa két évre kölcsönbe érkezett Olaszországba, tőle várják, hogy helyettesítse a Liverpoolba szerződő Mario Balotellit.


Kagava a Dortmundé – hivatalos!

2014.08.31. 18:20
A Borussia Dortmund hivatalos oldalán is bejelentette: Kagava Sindzsi távozott az Old Traffordól, és visszatért korábbi sikerei színhelyére. A japán játékos négy éves szerződést kötött a dortmundiakkal.
Korábban beszámoltunk Kagava lehetséges klubváltásának részleteiről, részletek itt.


Remy a Chelsea-t választotta – hivatalos!

2014.08.31. 17:30
Frissítve:
A Chelsea hivatalos honlapján is megerősítette: 10,2 millió euró ellenében leigazolták Loic Remyt a QPR-től, a játékos négy évre írt alá.

Korábban írtuk:
A Londoni Kékek hivatalosan ugyan még nem erősítették meg Loic Remy érkezését, ám a francia csatár minden bizonnyal a Stamford Bridge-n folytatja pályafutását. Torres távozása után mindenképpen támadóval erősítenék meg Chelsea keretét, Remy pedig az alábbi képpel sejteti: a szerződést bármelyik pillanatban aláírhatják Londonban.
A vélhetően Chelsea-t választó francia csatár a a QPR-től érkezhet, a legutóbbi idényt egyébként a Newcastle-nél töltötte kölcsönben.


Álvarez „becsekkolt” a Sunderland edzőközpontjában

2014.08.31. 16:53
Mostanra olyan közel került az Interes Ricky Alvarez a Sunderlandhez, hogy nemrég megérkezett a klub edzőközpontjába. Minden bizonnyal már csak apróságokban kell megegyeznie az argentin játékossal a klubnak. A 26 éves játékos kölcsönbe érkezhet Sunderlandbe.


Januzaj elhagyhatja az Old Traffordot

2014.08.31. 15:48

A Mirror számolt be róla, hogy a Manchesternél szint messiásként kezelt Adnan Januzaj fél, hogy még nyáron el kell hagynia a csapatot. A probléma ott lehet, hogy nem illeszkedik tökéletesen a holland tréner elképzeléseibe. Tavaly öt évre szóló megállapodást kötöttek a belga középpályással, ha most távoznia kellene, aligha lennének boldogok a szurkolók.


Kalou a Herthában

2014.08.31. 15:30
A Hertha BSC hivatalos oldala megerősítette: a berlini klubban folytatja pályafutását az elefántcsontparti válogatott Salamon Kalou. A 29 éves támadó legutóbb a Lillében szerepelt, ám megfordult korábban a Chelsea-ben is, ahol hat évet húzott le. Kalou három évre kötelezte el magát a Herhánál.


Balotelli kezdő Liverpoolban

2014.08.31. 13:55
A Liverpool legújabb szerzeménye, Mario Balotelli kezdőként lép pályára a Tottenham elleni vasárnapi bajnokin (a találkozó 14:30-kor kezdődik). Az összecsapást megelőzően az olasz fenegyerek újabb humoros képekkel hallatott magáról:

Lemondott Remyről az Arsenal

2014.08.31. 13:44
Sajtóértesülések szerint, már nem akarja annyira megszerezni Loic Remyt az Arsenal a QPR-től, így kiszáll a versenyfutásból. Eredetileg Olivier Giroud sérülése miatt vetettek szemet a francia csatárra, de gyakorlatilag semmi esély rá, hogy a játékos a hétfő esti határidőig aláír.


2014.08.31. 13:21

Kapust vesz a MU?

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései a Manchester United beszállt a Sergio Romeróért folyó küzdelembe – a Liverpoolt már korábban is többször emlegették a hálóőrrel kapcsolatban. Az argentin válogatott és a Sampdoria 27 éves kapusa David de Gea vagy Simon Mignolet vetélytársa lehetne az angol bajnokságban.


2014.08.31. 13:00

Szappanopera Falcao főszereplésével

A legjobban várt bejelentésre továbbra is várni kell – egyelőre teljes a bizonytalanság Radamel Falcao jövőjével kapcsolatban. A Monaco támadója – állítólag – tegnap kitett Twitterre egy bejegyzést #Halamadrid hashtaggal: “Egy álom vált valóra!”

A csirip időközben eltűnt, sajtóhírek szerint azért, mert befutott egy jóval kecsegtetőbb ajánlat a Manchester Citytől… Az Arsenal és a Juventus pedig továbbra is ugrásra készen áll, hátha valahogy elcsíphetik a nyári átigazolási szezon legnagyobb nevét.


De Jong: MU?
Az átigazolási piac hajrájában újabb holland érkezhet Manchesterbe.
A Daily Star értesülései szerint a következő órákban új játékossal bővülhet a Manchester United kerete, hamarosan Nigel de Jong landolhat a Szigetországban. Klikk a részletekért.


Blind Manchesterbe szerződött

A manchesteri klubnak hosszas tárgyalások után, szombaton sikerült megegyeznie az Ajax Amsterdammal a védőként és középpályásként is bevethető futballista áráról: a holland együttes 17,5 millió euróért engedte el egyik legjobbját Angliába.

Olvasói sztorik