NB I

Hárman érkezhetnek Nyíregyházára

A ferencvárosi Predrag Bosnjak mellett a grúz Dato Dartsimelia és Givi Joseliani is edzésbe állt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn kezdte a felkészülést a tavaszi félszezonra az élvonalban újonc Nyíregyháza Spartacus. Mátyus János vezetőedző nyolc edzést tervezett erre a hétre. A játékosok két helyszínen, az örökösföldi műfüves pályán és a városi stadion teniszcsarnokában készülnek.

Új labdarúgók is csatlakoztak a kerethez, közülük a ferencvárosi Predrag Bosnjak játszott már Nyíregyházán, első magyarországi klubja most szeretné kölcsönvenni, ezért megkeresték az FTC-t, és ha mindenben megegyeznek a felek, a 29 éves labdarúgó a szezon végéig a Szparihoz kerül.

– Nagyon jó érzés volt ismét belépni az öltözőbe, és amikor megkerestek a vezetők, azonnal igent mondtam a közös munkára. Ha mindenben megegyeznek a felek szeretnék segíteni a Nyíregyházának a következő fél évben, hogy bennmaradjon az első osztályban, és biztos vagyok abban, hogy sikeresek leszünk – mondta Predrag Bosnjak.

A csapattal két grúz próbajátékos is együtt készül Dato Dartsimelia és Givi Joseliani személyében.

– Napokon belül komoly változások lesznek. Minden csapatrészbe kerestünk játékost, és ha minden összejön, minőségi futballisták kerülnek majd hozzánk. Én is alig várom, hogy ez végleges legyen, és a szurkolóktól is még egy kis türelmet kérek. A kiesés elől menekülő csapatok pánikszerűen igazolnak. Mi is megnéztünk közel száz játékost, de próbáljuk csak a minőséget szem előtt tartani – nyilatkozta a klub honlapján Mátyus János.

A műtét után lévő Szécsi Márk és Rezes László még rehabilitációs edzéseket végez. A kerettel készül Reznek Donát is, aki visszatért a kölcsönből.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik