NB I

Válogatott labdarúgók Nyíregyházán?

Négy játékossal is közel áll a megállapodáshoz az újonc Spartacus vezetősége.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Folyamatosan tárgyal játékosokkal a Szpari vezetése. Néhány labdarúgóval – ha az orvosi vizsgálaton is megfelelnek – rövidesen szerződést is köthetnek – írja a klub honlapja.

Vasárnap este Nyíregyházán egyeztetett a Spartacus vezetőedzője, a tulajdonos képviselője és a klub vezetése. A téma a keret megerősítése volt. A vezetők szeretnének minél hamarabb megállapodni játékosokkal, hogy a januári felkészülést már a többiekkel kezdjék az újak.

– Jól állnak a tárgyalások, rengeteg labdarúgóval illetve a képviselőjükkel beszéltünk az elmúlt hetekben. Közülük néggyel közel állunk ahhoz, hogy aláírjuk a szerződést, de ehhez még szükséges egy részletes orvosi vizsgálat, melyet a fővárosban végeznek majd el a játékosokon. A kiszemeltek közül hárman válogatott labdarúgók, és van közöttük védő, középpályás és támadó is. Szeretnénk úgy megerősíteni a keretet, hogy a kedvezőtlen sorsolás ellenére tavasszal megőrizzük azt a pozíciót, ahol most állunk – mondta a tulajdonos képviseletében Brekk János, aki a tárgyalásokat vezeti.

Olvasói sztorik