NB I

Kimondott cél a dobogó az MTK-nál

Szurkolói ankéton beszélt a klub vezetése a változásokról és a célkitűzésekről. Vass Patrik kölcsönadása is szóba került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Best Western Hotel Hungáriában tartotta, a tavaszi szezon előtti, szokásos összejövetelét az MTK Baráti Kör. Megjelent Domonyai László klubigazgató, Garami József szakmai igazgató, Kanta József csapatkapitány, és több tucat szurkoló – számol be a klub honlapja.

Domonyai Lászlót a többi között Vass Patrik kölcsönadásáról kérdezték, erről a klubigazgató a következőket mondta:

– A nyáron lejáró szerződése kapcsán időben elkezdtünk tárgyalni vele, korrekt ajánlatot tettünk neki, és ezt ő is elismerte. A dolgok úgy alakultak, hogy mindkét fél jobbnak látta, ha Patrik – kölcsönben – fél évre a Vasashoz kerül, hiszen így folyamatosan játékban lehet. Júniusban visszatérünk a jövőjével kapcsolatos tárgyalásokra. Nyitva áll az ajtó előtte, ha akarja, akkor természetesen az MTK-ban folytathatja, de ha jobb ajánlatot kap, akkor elszerződhet.

Garami József szakmai igazgatótól megtudták a szurkolók, hogy voltak nehézségek a felkészülés során, hiszen többen sérültek voltak, illetve néhány játékosra most sem számíthat. Kiemelte, hogy a felkészülési időszakban a csapat vagy nyert, vagy döntetlent játszott, bár az eredményeknek ilyenkor nincs jelentősége.

Kanta József csapatkapitány beszámolt arról, hogy sikerre éhes a társaság, és nem is annyira titkos vágy a dobogó. Elmondta, hogy náluk jobban nem szeretné senki az érmet.

Olvasói sztorik